Oldal frissítése

77" LG OLED77G2

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

77" LG OLED77G2

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen LG TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Nvidia G-Sync garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 60W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését szürke szín teszi teljessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A fali tartó és a távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 77
Televízió 77

77" LG OLED77G2 TV alapvető tulajdonságai

  • A lenyűgöző LG TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 60W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszert futtatja
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video és Vodafone TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Ezen LG TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme OLED technológiát használó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. Az OLED technológiával rendelkező kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Az egyes pixelek egyedi be- és kikapcsolásának köszönhetően igazán gazdag fekete árnyalatokat ér el. Az OLED kijelző rendkívül energiatakarékos, mivel csak azok a pixelek fogyasztanak energiát, amelyek éppen be vannak kapcsolva.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A Dolby Vision továbbfejlesztése a Dolby Vision IQ. Egy szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be az optimális képet ez az okos technológia.

Televízió 77
Televízió 77

Légy top gamer ezzel a lenyűgöző LG TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és nvidia G-Sync funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi, hogy a játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül fussanak, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ezen LG TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Eme WebOS smart televízió sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a modern LG TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Próbáld kézmozdulatokkal is irányítani a TV-t. Beállíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a hagyományos videókban nem látnánk.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Miracast. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek LG OLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha éppen nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak játszd fel USB-n keresztül egy adathordozóra, és megnézheted később. Ha unalmas a TV műsor, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

103,9 × 171,2 × 32,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

97,6 × 2,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

41,1 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 171,2 cm
Magasság 103,9 cm
Mélység 32,1 cm
Magasság talp nélkül 97,6 cm
Mélység talp nélkül 2,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50,1 cm
Tömeg 41,1 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Szürke

Audió

Hangszóró teljesítmény 60 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Csomag tartalma Fali tartó

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK612g09e1
Termékszám:  OLED77G23LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05