Oldal frissítése

77" LG OLED77G2

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
949 990 Ft

77" LG OLED77G2

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű LG TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Nvidia G-Sync garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 60W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését szürke szín teszi tökéletessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 77
Televízió 77

77" LG OLED77G2 TV fő jellemzői

  • Eme LG TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 60W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel működik
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video és Vodafone TV

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Eme LG televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme OLED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. Az OLED technológiával rendelkező kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Lehetővé teszi az egyes pixelek be- és kikapcsolását, így elérhetővé válnak a valóban fekete árnyalatok. Az OLED kijelző rendkívül energiahatékony, mivel csak azok a pixelek fogyasztanak, melyek aktiválva vannak.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. Ez az okos technológia képes érzékelni a fényt a TV környezetében, és az alapján állítja be az optimális képet.

Televízió 77
Televízió 77

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű LG televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és nvidia G-Sync funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű LG TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek WebOS smart televízió számos érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern LG TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV támogatja a kézmozdulatokkal való irányítást. Képesek leszünk beállítani a hangerőt, csatornát váltani, navigálni a menüben, és így tovább. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern LG OLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Amennyiben nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és megnézheted később. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

103,9 × 171,2 × 32,1 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

97,6 × 2,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

41,1 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 171,2 cm
Magasság 103,9 cm
Mélység 32,1 cm
Magasság talp nélkül 97,6 cm
Mélység talp nélkül 2,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50,1 cm
Tömeg 41,1 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Szürke

Audió

Hangszóró teljesítmény 60 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK612g09e1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  OLED77G23LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20