Oldal frissítése

75" Samsung UE75MU8002

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung UE75MU8002

Extrém részletek

Képzeld magad a kedvenc filmjeidbe és fedezd fel őket a lehető legnagyobb részletességgel. Minden egyes képrészlet a Samsung televízió nézésekor új dimenziót és minőséget nyer a HDR1000/Extreme technológiának köszönhetően.  

Soha nem látott színek

A változatos színárnyalatok mindig természetesnek tűnnek. Pontosan ezt kínálja számodra a Dynamic Crystal Color funkció, amelynek köszönhetően a televízió minden nap csodálatos élményt biztosít.

Motion Rate 240

Maximális folyamatosság

Még a legdinamikusabb jeleneteket is kellemetlen elmosódás nélkül nézheted. A Motion Rate 240-nek köszönhetően minden egyes jelenet a televízión garantáltan és zavartalanul folyamatos lesz.

Rendkívüli kontraszt

Megakadályozza a nemkívánatos tükröződéseket és mindig optimális képet biztosít. Ez az Ultra Black tükröződésmentes réteg, amelynek köszönhetően soha nem látott kontrasztot élvezhetsz a televízión. Ezáltal a nappalidból saját mozit teremthetsz.

Ultra Black
Peak Illuminator

Még a legsötétebb jelenet is világos

Merülj el tökéletesen a cselekménybe. A Peak Illuminator funkciónak köszönhetően minden jelenet fényesebb lesz, mint valaha. És ez annyira egyértelmű, hogy tökéletes képet fogsz látni.

Felesleges kábelek nélkül

Többé nem kell aggódnod a rendetlenség miatt. Csatlakoztasd az eszközeidet a TV-hez egyszerűen az elegáns OneConnect elosztó segítségével. A speciális Clean Cable pedig segít elrejteni a kábeleket a televízió hátoldalán.

Szembetűnő formák

A televízió kifinomult designja minden körülmény között lenyűgöző esztétikai látványt nyújt. A gyönyörű kialakításának köszönhetően mindig van mire nézni - még akkor is, ha a televízió ki van kapcsolva.

A szépség nem ismer határokat

Az elegáns, vékony képernyő nagyszerű vizuális élményt biztosít, amely nincs korlátozva. A televízió három oldalán nincs keret, ezáltal lehetővé teszi számodra, hogy kizárólag a megtekinteni kívánt programra összpontosíts.

Štíhlá obrazovka

A szórakoztatás mindig elérhető

A nézésnél abszolút kényelmet érhetsz el. Ugyanis nem lesz szükséged több távirányítóra, még akkor sem, ha több eszköz van csatlakoztatva a televízióhoz. A One Depth felhasználói felülettel könnyedén hozzáférhetsz a kedvenc szórakozásodhoz.

Hagyd érvényesülni az okostelefonodat

Élvezd az okostelefonod tartalmát luxus képernyőn. Ezenfelül a Smart View alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy a televíziót telefonnal vezéreld. És ezt mindenféle bonyolult beállítás nélkül.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 167,6 cm
Magasság 106,6 cm
Mélység 44,6 cm
Magasság talp nélkül 97 cm
Mélység talp nélkül 5,5 cm
Tömeg 42,8 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR184x4
Termékszám:  UE75MU8002TXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15