Oldal frissítése

75" Samsung QE75Q85

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q85

Fedezd fel a részletekben rejlő szépséget


Reális színek

Nézd a lenyűgözően valósághű képeket a Quantum Dot technológiájú Samsung QE75Q85 SMART QLED televízión. A készülék a színeket 100%-os teljességükben jeleníti meg, gondoskodik a színárnyalatok precíz és valósághű reprodukciójáról a sötét és az igazán világos jelenetekben is.



Páratlan kontraszt

Az új Samsung QE75Q85 televízió a Direct Full Array Plus közvetlen háttérvilágítást használja. Ennek a technológiának köszönhetően hihetetlenül pontos színreprodukciót és kontrasztot biztosít a képernyőn. A fekete szín valóban fekete lesz, minden jelenetnél érzékelhető a lenyűgöző mélység és a részletek világos kifinomultsága is. Az ultraszéles betekintési szöggel a Samsung QE75Q85 nagyszerű nézői élményt nyújt bárhol is helyezkedj el a képernyőhöz képest. Többé már nem szükséges közvetlenül a képernyővel szemben leülnöd, bármelyik pozíció megfelel.



Fedezd fel a HDR egyedülálló szépségét

A Samsung QE75Q85 készülékek a Quantum HDR 12X technológiával magas dinamikatartományt kínál a kivételesen valósághű élményérdekében. Ennek eredményeként olyan részleteket is láttatni enged a képernyőn, amelyek egyébként rejtve maradnának előlünk a világos illetve az árnyékos jelenetekben. Az éjszakai üzemmód egyáltalán nem jelenít meg mindentfeketében, éppen ellenkezőleg,kitűnik természetes kontrasztjával és színeivel.



Speciális gamer kijelző

Nincs több szaggató kép a videojátékok játszása közben. Amire szükséged van, az zökkenőmentes közvetítés még a legmagasabb sebességen is. Az új Samsung QE75Q85 SMART QLED televízió támogatja a FreeSync (VRR) technológiát, csökkentett válaszidőt kínál, így még a legőrültebb akcióhelyzeteket is torzítás nélkül rendereli a képernyőn. A DynamicBlack Equalizer gondoskodik a megfelelő láthatóságról még a képernyő sötét területein is, így egyhamar kiszúrod az árnyékban rejtőző ellenfeleket. Emellett a játékok elemzésével a Samsung QE75Q85 készüléke optimalizálja a kép és a hangbeállításokat is. Az Auto Game Mode kompatibilis az XBOX, PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal és a Steam Linkalkalmazással.



Felskálázás mesterséges intelligenciával

A Samsung QE75Q85 SMART QLED televízió szíve a Quantum 4K processzor, amely páratlan teljesítményt nyújt, miközben a kedvenc filmjeidet és sorozataidat nézed. Nem csak a hangzás és a képernyő fényerejének automatikus beállítására képes a környezeti viszonyok alapján, hanem még az AI Upscaling technológiával is kecsegtet. A gépi tanulásnak és amesterséges intelligenciának köszönhetően az alacsony felbontású képeket is közel 4K minőségben tálalja. Kidolgozza a részleteket, csökkenti a zajosságot és új életet lehel a régi képsorokba.



Teljesen letisztult design

A One Invisible Connection biztosítja a Samsung QE75Q85 televízió tápellátását. Ez azt jelenti, hogy egyetlen egy szinte észrevehetetlen kábellel oldja meg az adatok beáramlását és a tápellátást. Ez egy olyan különleges hubhoz vezet, amely más eszközökhöz csatlakozik, és amelyet könnyedén elrejthetsz szem elől. Emellett a Samsung QE75Q85televízió is hasonlóan vonzó és letisztult megjelenéssel büszkélkedhet. Teljesen minimalista stílusú kerete elősegíti, hogy csak az általad megtekintett filmre koncentrálja képernyőn.



Láthatatlan TV

Az új Samsung QE75Q85 SMART QLED televízió egy luxus mozivá változtatja át a nappalidat, miközben tökéletesen beleolvad a környezetébe. Az Ambient mód segítségével kikapcsolja a kijelzőt, hogy helyet biztosítson a fényképek diavetítéséhez vagy a designos dekoráció megjelenítéséhez, de emellett lehetőséged van a kijelző színét a környezőfalszíneihez is igazítani. A fekete négyszögletes kijelző már a múlté. Egy olyan intelligens és modern kijelző lép a helyére, amely az ízléses vizuális elemek ábrázolása mellett képes praktikus információk, mint például a dátum és az idő kijelzésére is.



A képernyő számos lehetőséggel vár

A One Remote távirányító segítségével sokkal több mindent irányíthatsz, mint a televízió. A Smart Hub megnyitja az online szórakoztatás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak kapuját. Emellett a SmartThings alkalmazáson keresztül az intelligens otthonod egészét is szabályozhatod, azaz mindent a robotporszívótól egészen a lámpákle- vagy felkapcsolásáig.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 167,52 cm
Magasság 105,36 cm
Mélység 37,99 cm
Magasság talp nélkül 96,09 cm
Mélység talp nélkül 6,2 cm
Tömeg 40,5 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR181i4
Termékszám:  QE75Q85RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05