Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q9F

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q9F

Milliárdnyi szín

Teljesen átalakítja a televíziózás élményét. Élvezd a gazdag színeket úgy, mint a valódi világban. A fejlett Q9F technológiának köszönhetően a tévé színpalettája hihetetlenül széles. 

Bámulatos kontraszt

A páratlanul nagy kontraszt eddig ismeretlen mélységet ad a képnek. A Local Dimming funkció tökéletesen alkalmazkodik a fényekhez és az árnyékokhoz. Nem számít, éppen milyen napszak van, minden jelentenél tökéletes minőségű látványban lesz részed.

Samsung QLED

Láthatod azt, amit korábban nem

Lásd meg azt, amit a filmek alkotói valójában meg szeretnének mutatni. Minden jelenetnél úgy érezheted, mintha magad is a része lennél. A HDR 2000 és remek 10 bites színmélység egyedülálló élményt közvetít.


Minden szögből tökéletes

Helyezkedj el kényelmesen. Függetlenül attól, hogy honnan nézed, mindenhonnan kiváló minőségű képet kapsz. A Q9F képernyője kivételes látószöggel büszkélkedhet, így már nem számít, éppen hol ülsz, a látvány tökéletes. 

Čtyřjádrový procesor Q Engine

Gyorsabb, mint valaha

A gyors, négymagos Q Engine processzor valós időben elemzi és módosítja a lejátszott tartalmat. Ez biztosítja a legmagasabb képminőséget a Q9F tévén látható minden jelenetnek.


Inovativní způsob připevnění na zeď

Mint egy festmény a falon

A Q9F olyan, mint egy kiállított műalkotás. Ez a fali rögzítés innovatív módszerének, valamint annak köszönhető, hogy több eszköz csatlakoztatása a tévéhez egyetlen optikai kábellel megoldott. 


Luxus 360°-ban

Időtlen, elegáns megjelenés, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Bármilyen irányból nézed a Q9F tévét, a keret nélküli képernyő és a teljes fémes hátlap letisztult designja mindig magával ragad.

Minimální rámečky

Keret nélküli design

Élvezd, hogy olyan zavartalan kilátásod nyílik a világra, mint korábban soha. A Q9F keret nélküli kialakításának köszönhetően a tartalom betölti a képernyőt. Minden jelenet életre kel a szemed előtt.


Még okosabb

Használd ki az intelligens technológiát a még nagyobb kényelem érdekében. A Q9F tévé könnyedén válik a  multimédiás szórakozás középpontjává. A Samsung Smart Hub segítségével mindig hozzáférhetsz kedvenc tartalmaidhoz. 

Egyetlen távirányító elég

A OneRemote távirányító segítségével a Q9F tévét és a hozzá csatlakoztatott eszközöket a OneConnect hubon keresztül vezérelheted. Automatikusan, kézi beállítás nélkül. A többi irányítót elfelejtheted.

Használd okostelefonoddal

Működtesd együtt az eszközeidet. A Smart View applikáció segítségével csatlakoztathatod okostelefonodat a Q9F tévéhez, így lehetőséged lesz arra, hogy nagy képernyőn vezéreld és élvezd a telefonos tartalmakat.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,97 cm
Magasság 86,25 cm
Mélység 30,64 cm
Magasság talp nélkül 82,93 cm
Mélység talp nélkül 2,49 cm
Tömeg 30 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR184z54
Termékszám:  QE65Q9FAMTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05