Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q60

4,7 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q60

Merülj el a milliárdnyi színárnyalatban


Hihetetlen színek színek

Fedezd fel a Samsung QE65Q60 SMART QLED valósághű színeit a Quantum dot technológiának köszönhetően, amellyel 100%-os színgazdagság érhető el, valósághű színekkel dúsítva a sötét és világos jeleneteket.



Kivételes HDR technológia

A QE65Q60 SMART QLEQuantum HDR 4X technológiája mélyebb kontrasztot illetve nagyobb fényerősséget nyújt, és általa épp olyannak láthatod a csillagokat, ahogyan az égen tündökölnek. Minden olyan részletet felfed, amely egyébként elveszne a képernyőn a fények és az árnyékok miatt. Még az éjszakai jelenetek sem fognak teljesen besötétülni, épp ellenkezőleg: természetes kontrasztra és színekre számíthatsz.



Továbbfejlesztett gaming képernyő

Nincs többé késés a videójátékokban! Csakis zökkenőmentes és szélsebes működés vár rád! A Samsung QE65Q60 SMART QLED FreeSync (VRR) technológia támogatásának köszönhetően a bemeneti késés kisebb, így biztosítva azt a valós idejű játéksebességet, amely ahhoz kell, hogy a legjobb lehess. A Dynamic Black Equalizerrel jobban láthatsz a sötétben, továbbá a funkció részletes jelenetelemzéssel optimalizálja a Samsung QE65Q60 képminőségét és fokozza annak hangélményét. Minderről az Auto Game mód gondoskodik, amely kompatibilis az XBOX, a PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal, ahogy a Steam Linkkel is.



Upscaling mesterséges intelligenciával

A Samsung QE65Q60 SMART QLED szívét a Quantum 4K processzor adja, amelynek teljesítményét minden bizonnyal értékelni fogod kedvenc filmjeid és sorozataid nézése során. Amellett, hogy automatikusan állítja be a hangzást és a képernyő fényerejét a környezeti feltételeknek megfelelően, de még az AI Upscaling technológiát is a rendelkezésedre bocsájtja. A készülék AI-alapú gépi tanulási megoldást alkalmaz a képzaj csökkentésére, az elveszett részletek helyreállítására, amely még a tárgyak és a szövegek kontúrjait is élesebbé teszi. Mostantól megközelítőleg 4K felbontásban élvezheted az összes tartalmat. Új életet lehet a régebbi jelenetekbe.



Kép, amely nem ismer határokat

A Samsung's QE65Q60 SMART QLED esetében semmi sem fogja elvonni a figyelmedet a lényegről. Csak koncentrálj az éppen lejátszott, kedvenc tartalmadra! Engedd, hogy magával ragadjon a Samsing TV minimalista formatervezése. A készülék képernyőjét egy rendkívül keskeny keret övezi.



Észrevétlen televízió

Az új Samsung QE65Q60 SMART QLED pillanatok alatt luxus mozivá változtatja a nappalidat, és tökéletesen alkalmazkodik a környezethez. Az Ambient üzemmóddal a készülék még kikapcsolt állapotban sem inaktív, ugyanis tökéletes természetességgel olvad be a berendezési tárgyak közé. Egyszerű fekete képernyő helyett hozzád illő, sokatmondó képeket láthatsz, amelyekhez egyszerű beállítások és számtalan lehetőség tartozik. A fekete négyzet már a múlté: egy modern és intelligens képernyő váltja fel, amely amellett, hogy ízléses vizuális elemekkel örvendezteti meg a szemet, még olyan praktikus információkkal is ellát, mint például a dátum és a pontos idő.



Lehetőségekkel teli képernyő

A One Remote távirányítóval a vezérlés sokkal több, mint a hagyományos TV-k esetében. A Smart Hub-nak köszönhetően ajtót nyithatsz az online szórakozás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak világára. A SmartThings révén akár az egész okos otthonodat irányíthatod a robotporszívótól kezdve egészen a világítások fel- és lekapcsolásáig.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 145,61 cm
Magasság 91,7 cm
Mélység 32,28 cm
Magasság talp nélkül 83,66 cm
Mélység talp nélkül 5,92 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 108,65 cm
Tömeg 26,4 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR181f1
Termékszám:  QE65Q60RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20