Oldal frissítése

65" Philips 65OLED908

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 185 700 Ft

65" Philips 65OLED908

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Philips Philips OLED TV. Philips OLED908 Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Nvidia G-Sync és 10 s-es válaszidő garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Ezen Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Philips 65OLED908 TV jelentősebb tulajdonságai

  • A csodálatos Philips Philips OLED Philips OLED908 sorozatú televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A TV 10 s válaszidőt garantál
  • 1500 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző teljesen tiszta és természetes képet garantál
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Philips televízió a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Nincs funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően lehetőségünk van átélni a háromdimenziós filmezés élményét.

Televízió 65
Televízió 65

OLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen OLED technológiával rendelkező TV magával ragad. Az OLED kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Egyedileg kapcsolja be és ki az egyes pixeleket, ezáltal a valóban fekete árnyalatokat jeleníti meg. Az OLED kijelző minimális energiafogyasztásra van optimalizálva, mivel csak a az éppen bekapcsolt pixelek fogyasztanak energiát.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a nagyszerű Philips televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas nvidia G-Sync funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Eme Philips TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Eme Google TV smart TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Google Assistant. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett Philips TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így a videót bármilyen perspektívából nézhetjük. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Az ideális választás mindenki számára

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

Televízió 65
Televízió 65

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a fejlett Philips OLED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik az átlagon felüli Ambilight funkció. Ez a világítási rendszer a TV hátulján kapott helyet. Színes fényhatás jön létre a képernyő körül a LED-eknek köszönhetően, amely alkalmazkodik a megjelenített tartalomhoz. A feladat a TV nézés élményének javítása, illetve olyan érzet kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

89,1 × 144,4 × 29 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

86,9 × 7,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

28,3 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tápellátás:

12V adapter

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 1 500 cd/m2
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 10 s
Játék jellemzői Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×
Tápellátás 12V adapter

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,4 cm
Magasság 89,1 cm
Mélység 29 cm
Magasság talp nélkül 86,9 cm
Mélység talp nélkül 7,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 55 cm
Tömeg 28,3 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Díjak

Díjak Díj nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC390v1a1a21
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65OLED908/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20