Oldal frissítése

65" LG OLED65GX3LA

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG OLED65GX3LA

Az igazi pihenéshez jól jön egy olyan televízió, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A teljes értékű, 65" méret, valamint a(z) 4K Ultra HD felbontás miatt a(z) 65" LG OLED65GX3LA pont ideális a nagyobb szobákba. A varázslatos, 4K UHD felbontású TV rendkívüli vizuális élményt nyújt. Az OLED képalkotó technológia többrétegű képalkotó struktúrával szavatol maximális látószöget egészen a képernyő széléig. Egyedülálló előnye így a tökéletes fekete szín megjelenítés és a kimagasló kontrasztarány. A smart tévé technológia korlátlan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 65" LG OLED65GX3LA Smart LCD televízió alapvető paraméterei

  • Sohasem látott részletgazdagság a 4K felbontásnak hála
  • OLED technológia a páratlan kontrasztért
  • A(z) HDR dinamikus tartomány elsőrangú dinamikát és természetesebb renderelést nyújt
  • 100 / 120 Hz frissítési frekvencia a fantasztikusan sima képért, amit leginkább meccsek nézése közben fogsz értékelni
  • 65" képátmérőjű televízió
  • A(z) 65" LG OLED65GX3LA TV operációs rendszere: WebOS
  • Multimédiás funkciók: gamer mód, vrr (variable refresh rate), lejátszás usb-ről, felvétel usb-re és fényérzékelő
  • Ún. „piros gomb” funkció, amivel pl. az adott csatorna műsorai, régebbi TV-műsorok, vagy akár különböző alkalmazások listáiról választhatunk
  • A hangvezérlési funkció kiküszöböli a távirányító állandó keresésének szükségességét
  • A gaming mód kiküszöböli a kép késleltetett megjelenítését játék alatt, emiatt folyamatos kontroll alatt tarthatod a játékot
  • WiFi-technológia a(z) 65" LG OLED65GX3LA vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakozásához
  • Bluetooth az eszközök csatlakoztatásához
  • Mód flash diskre történő mentésre, sorozatok felvételére és bármikor történő visszajátszására
  • VESA standardú tartóhoz azonnal használható menetekkel egymástól 300×300 távolságra pl. mennyezetre történő rögzítéshez
  • A DLNA multimédia protokoll megkönnyíti a videók, zenék vagy képek TV-n történő megjelenítését
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) 65" LG OLED65GX3LA TV kivételes képminősége

Az igazán igényeseknek felső kategóriás TV jár. A(z) 65" LG OLED65GX3LA kristálytiszta megjelenítésével épp neked készült. A 4K jelölés négyszer annyi ún. képpontot jelent a készüléken a klasszikus Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magas szintű részletességet eredményez. Még kisebb távolságról történő nézéskor sem homályosodik el a kép, tökéletesen éles marad. A nagyszerű képmegjelenítést egyre több tartalomnál élvezheted. Még a kisebb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a különböző okos alkalmazások és funkciók simább működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

OLED technológia a tökéletes kontrasztért

Az átlagos felüli képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely képes arra, hogy minden képpont szabadon változtassa a színét. Ennek az eredménye a tökéletes kontraszt és elsősorban az a lehetőség, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a legtökéletesebb fekete színt, míg más technológiák legfeljebb sötétszürke színt képesek megjeleníteni. Ezek a képernyők még élénk, gazdag színvisszaadásukról is ismertek. Lényegében már magától értetődő jellemző a magas dinamikus tartomány, az úgynevezett HDR. Ennek feladata a természetes kontraszt és a fényerő biztosítása, eliminálja például a szembefény káros hatását és a jelenet valósághűbb összhatást kelt. Az impozáns 100 / 120 Hz frissítési gyakoriság azt jelzi, hogy a készülék milyen sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik a mozgalmas sportközvetítésekhez, vagy akciódús filmekhez, melyeket mindig gördülékeny átmenettel jelenít meg.

A(z) 65" LG OLED65GX3LA televízió tunerei és egyéb hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud venni, ami nagyon népszerű a széleskörű lefedettség és csatornaválaszték miatt. A kábel TV esetében a(z) 65" LG OLED65GX3LA televízió ún. DVB-C tunerrel kapcsolódik. A legtöbb különleges funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. A(z) 65" LG OLED65GX3LA vezeték nélkül, WiFi használatával is képes fellépni az internetre, ha nem szeretnél behúzni kábelt a nappaliba. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, az eredeti alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egyéb készülékkel történő párosításhoz Bluetooth technológia használható. Jól kihasználható funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB port segítségével. Ezzel a modellel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

A(z) LG televízió további intelligens funkciói és applikációi

A(z) LG által tervezett televíziót olyan applikációkkal is ellátták, mint a(z) YouTube, Netflix, HBO Go, Skylink Live TV és Apple TV. Az AirPlay 2 funkciónak hála Apple eszközökről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fényképekről vagy videókról.

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,6 cm
Magasság 88,8 cm
Mélység 28,4 cm
Magasság talp nélkül 83 cm
Mélység talp nélkül 1,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 137,1 cm
Tömeg 29,2 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612e16
Termékszám:  OLED65GX3LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20