Oldal frissítése

65" LG OLED65CX3LA

5 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" LG OLED65CX3LA


Önállóan világító LG OLED


Az önállóan világító pixelek ereje

A 65"-es LG OLED65CX3LA OLED TV saját technológiájával egyedülálló. Több mint 100 millió önállóan megvilágított szubpixel együttesével biztosítja a televíziózás teljesen új élményét. Élvezd a fekete legsötétebb árnyalatait, a leggazdagabb színeket és a lehető legmagasabb képminőséget.



Forradalmi Alpha 9 4K Gen3 AI processzor

Az Alpha 9 4K harmadik generációs AI intelligens processzor mély tanulás algoritmust alkalmaz a kijelzőn megjelenő tartalom elemzéséhez és javításához. Minden változtatást automatikusan végez el és optimalizálja azt a maximális kép- és hangminőség eléréséhez, így a tévénézés valóban különleges élmény lehet.



A televíziós technológia elképesztő fejlődése

A ThinQ AI technológiával multimédiás központtá alakíthatod a televíziódat. Az LG ThinQ lehetővé teszi az intelligens eszközök irányítását utasítások alapján távirányító nélkül. Az LG OLED65CX3LA televízió támogatja az Apple TV, Netflix és LG Channels alkalmazásokat. Minden tartalmat egy helyen találsz majd, az összes kedvenc műsorod és a sportközvetítések könnyedén elérhetők.



Professzionálisan feldolgozott hang és kép

A Dolby Vision IQ technológia intelligensen szabályozza a kijelző fényerejét, színeit és kontrasztját, így az ideális a lejátszott tartalom műfajához illetve megfelel a szoba fényviszonyainak. A Doly Atmos technológia lenyűgöző audio teljesítményt kínál, így a legtöbbet hozhatod ki a megtekintett tartalomból.

Magasabb képminőség játék közben

Az LG OLED televízió az első készülék, amely kompatibilis az NVIDIA G-SYNC technológiával, ezáltal ideális választás a gamerek számára is. A játékok élesebbek és simák lesznek, a kép pedig nem késik, nem villódzik és nem töredezik majd.

A simább játékmenettel biztos a győzelem

Magasabb képkockasebesség, VRR, ALLM és eARC, mindez HDMI 2.1 támogatással, garantálja a gyors tartalmak megjelenítését nagy felbontásban sima, szinkronizált grafikával. Ennek tudható be, hogy a játék sokkal természetesebbnek hat majd.

Ne maradj le az ellenfelektől

Az alacsony bemeneti késésnek és a gyors, 1 ms-os válaszidőnek hála teljes mértékben beállíthatod a részleteket a kép elmosódása nélkül. A késésmentes gyors mozgással és reakcióval valóban maximálisan elmerülhetsz a játékban.


A nagy meccs nagy figyelmet érdemel

Az LG OLED55CX3LA remek társ a sportközvetítések megtekintéséhez. A Sport értesítés funkció tájékoztat a mérkőzés kezdete előtt és után illetve közben is. Nem szükséges amiatt aggódnod, hogy lemaradsz a fontos pillanatokról még akkor sem, hogyha valami mást nézel. Az OLED Motion Pro gondoskodik a kép részletes rendereléséről. Kiküszöböli a mozgás elmosódását, így minden egyes játékos mozdulatait tökéletesen láthatod. Ha szeretnéd megtapasztalni a stadionból megtekintett közvetítés élményét, csatlakoztass két Bluetooth hangszórót és a Bluetooth Surround funkciónak hála olyan térhatású hangzásban lehet részed, mint hogyha az események kellős közepébe csöppentél volna.



Maximálisan luxus élmény

A dizájnos állvány természetesen olvad egybe a környezetével és luxus megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Továbbá stabil alapot biztosít a 164 cm-es képernyőnek.



Védd a szemeidet

Az LG OLED televíziók kijelzői megkapták a szemkímélő minősítést. Az LG OLED televíziók csupán 29% kékfényt bocsátanak ki, amely jelentősen kevesebb, mint a szem komfortjához meghatározott 50%-os szabvány. Így nem kell aggódnod a szemed egészsége miatt, amikor hosszú ideig sorozatokat nézel.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,9 cm
Magasság 86,2 cm
Mélység 25,1 cm
Magasság talp nélkül 83 cm
Mélység talp nélkül 4,69 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 99,8 cm
Tömeg 32,6 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK607v5d
Termékszám:  OLED65CX3LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10