Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" LG OLED55A1

4,8 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55A1

Legyen a Te nappalidnak is része az új LG OLED55A1 televízió és élvezd a remek képminőséget bármilyen helyzetben. A 139 cm-es televízió belsejében az a7 Gen4 AI 4K processzor rejtőzik, amely automatikusan feljavítja az LG OLED55A1 képét. A TV önállóan világító pixelek használatával 100%-os színhűséget biztosít. Ennek hála az LG OLED55A1 képes az olyan mély kontraszt visszaadására, amellyel a televízió egyenesen magával ragad az akcióba. Támogatja a HDR10 PRO, Dolby Vision IQ és HLG PRO szabványokat, ezekkel nyújt sima színekben gazdag képet. Az LG OLED55A1 készülék beépített 20 W-os hangszórókkal büszkélkedhet, a Dolby Atmos rendszerrel együtt eredményez térhatású hangzást. Könnyedén csatlakoztathatod az okostelefonodat a televízióhoz illetve használhatod a hangsegéd funkciót is. Az LG OLED55A1 dizájnos televíziót VESA 300 × 200 mm-es konzollal rögzítheted a falra.

Az LG OLED55A1 OLED TV fő előnyei

  • 139 cm-es okostévé
  • Az LG OLED55A1 OLED TV 4K felbontást alkalmaz (3840 × 2160)
  • Az intelligens TV önállóan világító pixeleket használ, amelyek valósághű színeket és nagy kontrasztot eredményeznek
  • A HDR10 PRO, a Dolby Vision IQ és a HLG PRO támogatás a lehető legsimább és legtisztább, színgazdag képet nyújtja minden helyzetben
  • Az a7 Gen4 AI 4K processzor automatikusan javítja a TV képét, még jobbá teszi a tévénézés élményét
  • Az LG OLED55A1 OLED TV Dolby Atmos technológiával rendelkezik a térhatású hangzás érdekében
  • A TV integrált 20 W-os hangszórókkal rendelkezik
  • A ThinQ AI technológiának hála használhatod a hangsegédeket is 
  • Támogatja a népszerű streaming szolgáltatásokat, mint pl. Apple TV vagy Netflix
  • Az okostelefon csatlakoztatásának lehetősége az LG OLED55A1 OLED TV-hez 
  • Falra szerelés lehetősége - VESA 300 × 200 mm
LG OLED55A1

Tedd ragyogóbbá a világot az LG OLED55A1 OLED TV-vel

A csúcs-modern technológia és az önállóan világító pixelek olyan lenyűgöző képminőséget nyújtanak, amelyet eddig még soha nem tapasztaltál meg.

LG OLED55A1

Sima mozgás tökéletes kontraszttal

Az LG OLED55A1 televízió intelligens funkciói és a felhasznált technológiák hihetetlenül magas képminőséget garantálnak. A mozgás még a gyors jelenetekben is teljesen simának hat. A kontraszt pedig csodálatos, hiszen a fekete valóban fekete színű.

LG OLED55A1

Az LG OLED55A1 önállóan világító pixeleket használ

Az OLED panel önállóan világító pixelek millióit használja, ezáltal a színek teljesen egyedi módon tűnnek ki. Pontosan ezért a feketét és a többi színt eddig még soha nem látott módon tekintheted meg az LG OLED55A1 SMART OLED televízió képernyőjén.

Élvezd a hihetetlen kontrasztot az LG OLED55A1 SMART OLED TV-n

Az LG OLED55A1 SMART OLED okos TV játszi könnyedséggel tesz túl a klasszikus LED televízió teljesítményén az önállóan világító pixelek használatával. Hiszen ezáltal nemcsak lenyűgözően pontos színeket, hanem tökéletes fekete színt és valósághű kontrasztot alkot.

LG OLED55A1 OLED TV valósághű színekkel

Dőlj hátra és élvezd a lélegzetelállító képvilágot olyan színekkel, amelyek tükrözik az eredeti kép valódi színét. Az Intertek ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED55A1 OLED televízió 100%-os színhűséggel jeleníti meg a színeket.

Az LG OLED55A1 OLED TV nem csak a szórakoztatás forrása, hanem a belső tér ízléses kiegészítése

Egyenes és éles vonalak, lenyűgöző vékony keret és stabil, stílusos állvány - az LG OLED55A1 OLED televízió amellett, hogy tökéletesen illik bármilyen belső térbe, jobbá is teszi azt. Az LG OLED55A1 SMART OLED televízió az okos technológiák illetve számos innováció és design ötvözete. Ennek hála ajtó a szórakozás világához.

LG OLED55A1

LG OLED55A1 OLED TV tengernyi szórakozással

Az LG OLED55A1 SMART OLED televízió hozzáférést biztosít az olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint például az Apple TV vagy a Netflix. Megszámlálhatatlan számú film, sorozat, dokumentumfilm vagy sportműsor elérhető egyetlen helyen.

LG OLED55A1

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos támogatás

Az LG OLED55A1 OLED televízió egyedülálló technológiával kínálja a legjobb megtekintés élményét.

  • Dolby Vision IQ - az LG OLED55A1 intelligens televízió automatikusan állítja be a képet a megtekintett műfajnak és környezetnek megfelelően
  • Dolby Atmos - az LG OLED55A1 televízió multidimenziós, térhatású hangzást hoz létre az egész nappaliban
LG OLED55A1

FILMMAKER MODE™

A FILMMAKER MODE™ üzemmód használatával lehetőséged van a filmkészítők szemével megtekinteni a filmeket. Az üzemmód aktiválásával az LG OLED55A1 OLED televízió kikapcsolja a mozgás kisimítását és megőrzi az eredeti képarányt, színeket és frekvenciát.

Gyűrd le az ellenfeleket - az LG OLED55A1 OLED TV technológiája segít a győzelemhez vezető úton

Az LG OLED55A1 SMART OLED TV gyors válaszidővel és gamer funkciókkal járul hozzá a könnyebb játékhoz a meccsekben. Sima játékélmény vár rád nagyszerű felbontással a televízió paneljén. Az LG OLED55A1 OLED TV nemcsak a filmek és sorozatok megtekintéséhez jó választás, hiszen a következő szintre emeli a játék élményét.

Az LG OLED55A1 OLED TV gondoskodik a játékok optimalizálásáról

A Game Optimizer technológia elmenti a játék beállításait, ezáltal lehetővé teszi az LG OLED55A1 OLED TV képének beállítását és a játék grafikájának optimalizálását.

1 ms-os válasz

Az LG OLED55A1 OLED TV 1 ms-os válaszidővel dolgozik. Az ALLM és eARC támogatással megfelel a HDMI 2.0 specifikációknak. Ennek hála gyorsan mozgó, nagy felbontású tartalmakat élvezhetsz az LG OLED55A1 OLED televízión.

Az LG OLED55A1 OLED TV olyan sportmérkőzéseket hoz el, mint ezelőtt még soha

A sport megtekintése az LG OLED55A1 OLED készüléken olyan érzés, mintha a stadionban ülnél, ezáltal élvezheted a mérkőzéseket a maguk szépségében. Még a gyorsan mozgó sportesemények is elmosódás és szaggatás nélkül, sima mozgással jelennek meg, így minden részlet kiemelkedik az LG OLED55A1 OLED TV képernyőjén.

Az LG OLED55A1 értesítéssel kedvez a sport szerelmeseinek

Érdekelne, hogy hogyan teljesít a kedvenc csapatod, azonban nincs lehetőséged vagy időd a meccs követésére? Az LG OLED55A1 TV nem zavaróan vetíti ki a meccs aktuális állását, így mindig képben lehetsz.

Csatlakoztasd a hangszórókat a Bluetooth Surround használatával

Az LG OLED55A1 televízióval könnyedén csatlakoztathatod a hangszórókat Bluetooth vezeték nélküli technológiával. Ennek hála minden tartalmat a maximumon élvezhetsz a csúnya kábelek nélkül.

Az LG OLED55A1 OLED TV agya az a7 Gen4 AI 4K processzor

Az LG OLED55A1 okostelevízió az a7 Gen4 AI 4K processzort használja. Ez egy olyan chip, amely elemzi és javítja az LG OLED55A1 televízió képét. A processzor a mélytanulás algoritmust alkalmazza, amellyel minden képi- és hangbeállítás automatikusan történik.

Az LG OLED55A1 automatikusan beállítja a képet

A mélytanulás algoritmust alkalmazó processzor több mint egymillió vizuális adatpontot tartalmazó adatbázissal dolgozik. Az LG OLED55A1 könnyedén felismeri a lejátszott tartalmat, megszünteti az zajosságot és optimalizálja a képet.

A mesterséges intelligencia is segít a hang beállításában

A még inkább magával ragadó megtekintés élményéért az LG OLED55A1 OLED televízió automatikusan szabályozza a hangzást.

Az LG OLED55A1 TV képernyő kíméli a szemed

Az LG OLED55A1 OLED TV kevesebb kékfényt bocsát ki, így nem ér fotóbiológiai kockázat. Nyugodtan dőlj hátra és élvezd a megszakítás nélküli tévénézés élményét.

Az LG OLED55A1 OLED TV környezetbarát

Az LG OLED55A1 televízió gyártásához kevesebb műanyagot és összességében kevesebb veszélyes anyagokat használtak fel. Az LG márka tudja, hogy fontos a bolygónk jövője.

Az LG OLED55A1 valódi intelligens technológiával - ThinQ AI

Élvezd a tartalmak megtekintését az LG OLED55A1 televízión a hangvezérléssel. Válaszd ki a kedvenc hangsegédedet és használd a hangodat a televízió vezérléséhez. *Az új kezdőképernyő megkönnyíti a navigációt.

* A támogatott szolgáltatások, ajánlatok és alkalmazások országonként eltérhetnek.
** A 
megjelenített menü kiadásakor változhat.
*** A 
hangvezérlés és a nyelvi támogatás elérhetősége termékenként és országonként változó.

LG OLED55A1

Vezéreld az LG OLED55A1 TV-t a hangoddal

Az LG OLED55A1 televízióval egyszerű parancsok segítségével vezérelheted az otthoni IoT rendszert.

LG OLED55A1

Újratervezett távirányító

A Magic Remote távirányító ergonomikus formatervezésével tökéletesen illik a kézbe. A továbbfejlesztett tartalomcélzással illetve a böngészőrendszerrel könnyebb a keresés. Emellett nagyra értékelheted a Magic Tap funkciót - ennek hála összekötheted az okostelefont az LG OLED55A1 tévével.

LG OLED55A1

Az LG OLED55A1 új otthont teremt

Az LG OLED55A1 televízió kezdőképernyőjét újratervezték, hogy az a lehető leginkább átlátható legyen, így könnyedén megtalálhatod az általad kívánt tartalmakat. A keresési előzményeid alapján személyes ajánlásokat is kaphatsz.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 76,7 cm
Mélység 27,1 cm
Magasság talp nélkül 70,6 cm
Mélység talp nélkül 4,69 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 112,4 cm
Tömeg 18,7 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d12
Termékszám:  OLED55A13LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15