Oldal frissítése

55" LG 55QNED863

4,9 16 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
329 990 Ft

55" LG 55QNED863

55" LG 55QNED863SMART QNED televízió Quantum Dot és NanoCell technológiával

Az LG 55QNED863 valódi színeket jelenít meg

Dőlj hátra, és élvezd a lélegzetelállító képet az eredeti kép valódi színeit tükröző színekkel! Az Intertek megerősítette, hogy az LG 55QNED863 tévé 100%-os színhűséggel adja vissza a színeket.


Helyi fényerőszabályozó technológia

Az LG 55QNED863 SMART QNED televízió a Local Dimming technológiával mély tanulási algoritmusokat használ a tárgyinformációk feltérképezésére és elküldésére a háttérvilágítás sötétítő blokkjainak, hogy élesebb, természetesebb képet hozzon létre. A technológia minimalizálja a halo effektusnak nevezett jelenséget is.

Élvezf a hihetetlen kontrasztot az LG 55QNED863 televízión

Élvezd a fokozott árnyékokat és a sötét részleteket a szürke milliónyi finom árnyalatával! A korábbi technológiákhoz képest az LG 55QNED863 televízió 64× jobb képminőséget biztosít.

Kedvenc műsoraid megtekintése még jobb élményt nyújt

Az LG 55QNED863 SMART QNED televízió α7 4K Gen6 AI processzorral rendelkezik, amely tökéletes élményt nyújt kedvenc műsoraid megtekintéséhez. A processzor mélytanulási algoritmusokat használa jobb élmény érdekében.

AI Picture Pro funkció

A továbbfejlesztett Super Upscaling technológia mesterséges intelligenciát használ az alacsony felbontású tartalmak elemzéséhez és az elveszett információk visszanyeréséhez, így biztosítva a lehető legjobb minőségű tartalmakat.

LG 55QNED863térhatású hangzással

Az LG 55QNED863 televízió az AI Sound Pro-val virtuálisan keveri a hangot, hogy 5.1.2 csatornás hangot hozzon létre. Ez lehetővé teszi, hogy úgy élvezd a hanghatásokat, mintha egy akciójelenet közepén lennél.

WOW funkció

Ha van otthon LG Soundbarod, akkor kényelmesen csatlakoztathatod az LG 55QNED863 SMART QNED televízióhoz. A TV a csatlakoztatáskor automatikusan Soundbar sound mode üzemmódra vált, így három további üzemmódot élvezhetsz.

LG 55QNED863SMART QNED ThinQ Al és WebOS rendszerrel

A ThinQ AI és a WebOS intelligens és egyszerű vezérlést biztosít az LG 55QNED863 SMART QNED TV készülék felett. Elkészítheted saját, személyre szabott profilodat,ahol a saját igényeid alapján kaphatsz értesítéseket és ajánlásokat.

Vezéreld LG TV-det hangalapú asszisztensekkel

Tedd még élvezetesebbé a tartalomnézést LG 55QNED863 televíziódon a hangvezérléssel*. Csak válaszd az AI Concierge szolgáltatást, és vezéreld a tévét a hangoddal. Az új kezdőképernyő még egyszerűbbé teszi a navigációt.

Csatlakoztathatóság és Smart asszisztensek

Az LG 55QNED863 teljesen új szintre emeli a dolgokat. Rengeteg finomságot kínál, például a beépített Amazon Alexa asszisztenst, az Apple AirPlay-t, a HomeKitet és a Mattert. Ez lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a csatlakoztatott eszközöket, és a hangalapú asszisztensek segítségével megtudd a szükséges információkat.

LG 55QNED863SMART QNED okoskamerával

Az LG 55QNED863 SMART QNED televízió rendkívül könnyen felszerelhető az LG okoskamerával. Ezt a kamerát használhatod online megbeszélésekhez vagy telefonhívásokhoz a családoddal.

A kamera külön kapható.

Igazi mozi otthonod kényelmében az LG 55QNED863 SMART QNED tévével

Dőlj hátra, és élvezd zavartalanul és lélegzetelállítóan kedvenc műsoraid és filmjeid megtekintését!

A tökéletes képhez tökéletes hang dukál

A legújabb Dolby technológiai megoldások továbbfejlesztett képet és páratlan hangzást biztosítanak a tartalmakhoz.

Az LG 55QNED863 HDR10 Pro-t használ

Az LG továbbfejlesztette a dinamikatartomány-technológiát, amely mostantól a színek javításához igazítja a fényerőt, így a legfinomabb részletek is kiemelhetők. Minden TV-műsor és film még szebb és élénkebb lesz az LG 55QNED863-on.

FILMMAKER MODE

A FILMMAKER MODE üzemmód használatával a filmet a rendező szándéka szerint élvezheted. Ennek az üzemmódnak az aktiválása kikapcsolja a mozgássimítást az LG 55QNED863 televízión, és megőrzi az eredeti képarányt, színt és frekvenciát.

Szórakozás a streaming platformokkal

Élvezd a legnagyobb streaming platformok tartalmát az LG 55QNED863 SMART QNED tévén. Válaszd ki a sajátodat!

Továbbfejlesztett játék az LG 55QNED863 SMART QNED televízióval

Szeretsz játszani? Játszd kedvenc játékaidat közvetlenül az LG 55QNED863 SMART QNED tévéden! Javítsd játékélményedet és add át magad az izgalmas szórakozásnak!

Továbbfejlesztett játék az LG 55QNED863 SMART QNED televízióval

Szereted a játékokat? Az LG 55QNED863 SMART QNED tévével igazán a maximumon élvezheted őket! A tévé rendelkezik Game Dashboard funkcióval, amely lehetővé teszi az aktuális játékműfaj beállításainak gyors módosítását, valamint Game Optimizer funkcióval, amely az összes játékbeállítást egy áttekinthető menübe helyezi.

A simább játék biztosítja a győzelmet

A magasabb, 120 Hz-es képkockasebesség, a VRR, az ALLM és az eARC HDMI 2.1 támogatással még a gyors tempójú, nagyobb felbontású tartalmak tökéletes megjelenítését is biztosítja sima, szinkronizált grafikával. Ez sokkal élénkebbé és természetesebbé teszi a játék akcióit.

AMD FreeSync Premium támogatás a gyors játékmenetért

Gyors játékmenet minimális szakadással, szaggatással és késleltetéssel az AMD FreeSync Premium támogatásának köszönhetően az LG QNED TV-n. A sportmérkőzések gyors akcióihoz VRR is rendelkezésre áll.

Még magával ragadóbb HDR játék

A HGiG mód a TV specifikációinak és teljesítményének leginkább megfelelő játékgrafikát kínál. Az LG-nél a különböző játékcímek széles skálájából választhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy a kijelződ minden tekintetben elsőrangú lesz.

GEFORCE Now alkalmazás

A GEFORCE Now alkalmazás segítségével több mint ezer új játékot élvezhetsz. Élvezd a felhőalapú játékokat az LG 55QNED863 SMART QNED televízióval!

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,3 cm
Magasság 78,4 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 71,6 cm
Mélység talp nélkül 4,55 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 23,7 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d13i
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55QNED863RE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05