Oldal frissítése

LG QNED TV

LG QNED televízió

Forradalmi és lélegzetelállító LG QNED televízió

A híres dél-koreai LG vállalat ismét átlépte a lehetetlen határait, és egy vadonatúj LCD televízió technológiát hozott létre - a QNED-et. Ez a Quantum Dot, a NanoCell és a Mini LED technológiák kifinomult kombinációja egy csúcsminőségű összeállításban. Ennek eredményeként az LG QNED televíziók hihetetlenül éles képminőséggel, még mélyebb feketékkel és élénkebb színekkel rendelkeznek. A főhős a Mini LED technológia, amely lehetővé teszi, hogy még több LED kerüljön a TV-be, növelve a fényerőt és a részletpontosságot. Így akár 4K, akár 8K felbontású LG televíziót választasz, minden bizonnyal eddig soha nem látott vizuális élményben lesz részed.

LG QNED televízió

LG QNED televízió a moziszerű élményért

Élvezd kedvenc filmjeidet és tévéműsoraidat minden eddiginél jobban az LG QNED televíziónak köszönhetően. A forradalmi technológia mellett a vállalat számos egyedi funkcióval is készült. A FilmMaker mód a rendező eredeti elképzelése szerint állítja be az összes kép paraméterét, ezért pontosan úgy élvezheted a filmet, ahogyan azt tervezték. Az LG QNED televíziók a legendás Dolby funkcióit is tartalmazzák - a Vision IQ a műfajnak és a környezetnek megfelelően állítja be a képet, az Atmos pedig magával ragadó, moziszerű 3D hangzást biztosít.

LG QNED televízió – minden játékos legjobb barátja

Az LG QNED televíziók különleges funkciókkal készültek még a legigényesebb játékosok számára is. Az akár 86" képátlóval azonnal elmerülhetsz bármelyik játékban, amint bekapcsolod. Az LG TV legfőbb fénypontja azonban a Game Optimizer funkció, amely a játék műfajának megfelelően igazítja a képet, de minden beállítást Te magad is elvégezhetsz. A Game Dashboard segítségével ezután a beállításokat is gyorsan, akár menet közben is módosíthatod. Természetesen az LG televíziókból sem hiányzik a VRR, az ALLM és az AMD FreeSync Premium technológia, amely megakadályozza az akadozást és a kép szaggatását.

LG QNED televízió
Paraméterek módosítása
8 termék

LG QNED TV

A LG QNED TV kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20