Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

43" Samsung UE43M5672

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Samsung UE43M5672

Teljes mértékben kristálytiszta kép

Engedd, hogy magával ragadjon ezen televízió gyönyörű képe mindenféle torzítás nélkül! Hála az Ultra Clean View technológiának, végre megtapasztalhatod, hogy milyen is a valóban kristálytiszta kép.


Contrast Enhancer

Gazdagabb kontraszt

Ezen televízió kontrasztja és képélessége hihetetlenül magas fokon van. A Contrast Enhancer funkció elegánsan összehangolja majd a kép bizonyos részeit a teljesen tökéletes látvány érdekében.


Tökéletes pontosságú megjelenítés

Engedd meg a televíziódnak, hogy elérje a maga teljes potenciálját! Hála a fejlett Micro Dimming Pro háttérvilágításnak, még a legsötétebb fekete és a legfényesebb fehér is megjelenítésre kerül, ennek köszönhetően pedig minden egyes jelenet teljesen új dimenzióba lép.

Micro Dimming Pro

Samsung PurColour

Gyönyörűen természetes színek

Azokat a színeket, amelyeket eddig csak a természetben vehettél szemügyre, végre az otthonod kényelmében is megtapasztalhatod. A PurColour funkció jóvoltából hihetetlen mennyiségű színárnyalatban bővelkedik ezen televízió kijelzője.


Sárm és stílus

Engedd meg a televíziódnak, hogy az otthonod elegáns része lehessen! A maga gyönyörű designjával és a vékony kijelzőjével egy természetesen ható kiegészítője lesz minden helyiségnek.

Szórakozás karnyújtásnyira

Végre megtapasztalhatod a maximális kényelmet a televíziózás során. Nincs többé szükség a temérdek távirányítóra, még akkor sem, ha számos egyéb készüléket is csatlakoztatsz a televíziódhoz. Ráadásul a One Depth felhasználói felületnek köszönhetően mindig egyszerűen el tudod majd érni a szórakozásod forrását.

Hagyd az okostelefonod is érvényesülni

Mostantól az okostelefonod tartalmában is gyönyörködhetsz ezen luxus televízió kijelzőjén. A Smart View alkalmazás lehetővé teszi, hogy okostelefonon keresztül is vezérelhesd a televíziód, ráadásul mindenféle bonyolult beállítgatás nélkül.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,16 cm
Magasság 78,64 cm
Mélység 29,38 cm
Magasság talp nélkül 72,14 cm
Mélység talp nélkül 5,51 cm
Tömeg 10,5 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR184i5
Termékszám:  UE43M5672AUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15