Oldal frissítése

Sphero

Sphero logó

Sphero: Amikor a tanulás valójában játék

Gondolkoztál már azon, milyen lenne egy kompakt, teljesen okostelefonról irányítható robot? Az amerikai Sphero cég igen, és a világon elsőként fejlesztettek ki egy szórakoztató, gömb alakú robotot. Maga a termék, amelynek kisebb változata a Sphero Mini, innovatív megoldást hoz az oktatásba. A robot Sphero Edu alkalmazáson keresztül programozható, és egyedülálló módon ötvözi a tanulást a játékkal.

Sphero Edu

A Sphero Edu inspirálja a jövő úttörőit

A Sphero Edu mögött egy olyan közösség áll, amely minden nap új tartalmakat hoz létre és oszt meg. Van otthon egy kis tudósod? A Sphero egy nagyszerű eszköz, és ami a legfontosabb, szórakoztató útmutató lesz számára, hogy felfedezze és fejlessze a képességeit. A kezdők a Sphero Edu alkalmazással pályákat térképezhetnek fel a robot számára. A haladóbb fejlesztők számára a kész kódblokkok jelentenek majd kihívást, amelyeket csak egymásra kell rakni, míg a junior fejlesztők teljes értékű JavaScript programozással is foglalkozhatnak.

Sphero Play - az alkalmazás, amely életre kelti a robotokat

A Sphero Play egy univerzális alkalmazás, amellyel minden robotodat irányíthatod, legyen az Sphero Mini vagy más modellek. Használd a kontrollert a mozgatáshoz, döntsd meg a mobilkészüléket, vagy szólítsd meg közvetlenül a robotot. De a dolgok nem állnak meg ennél a pontnál. Különböző játékok is elérhetőek, miközben maga az okostelefon játékvezérlőként szolgál. A Sphero Minit a különleges Face Drive funkcióval is mozgathatod. Ekkor a robot reagál az arcod mozdulataira. Az alkalmazás Androidra és iOS-ra is elérhető.

Sphero Play
Sphero termékek

Kipróbálnád a Sphero Mini Orange-ot és más robotokat?

A Sphero Mini Orange csak egy a robot számos különböző színű változata közül. Fejlettebb modellek is kaphatók, a Sphero RVR, BOLT vagy SPRK+ vagy akár egy különleges drón, Ollie. De nem áll meg a kínálat a gömbölyded robotoknál, mivel a zenének is jut hely. Így a különleges kategóriában található a Sphero Specdrums is, ami egy okos gyűrű, ami szó szerint zenére változtatja a színét. Csak érintsd meg a gyűrűt valami színessel, és hirtelen zeneszerzővé válsz.

Paraméterek módosítása
13 termék
Sphero RVR+ - Interaktív játék
Sphero RVR+
147 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Interaktív játék - ajánlott 4 éves kortól

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05