Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sphero Mini Soccer

4,6 31 értékelés
25 290 Ft

Sphero Mini Soccer

Intelligens szórakozás a kis labdarúgók számára

A Sphero Mini Soccer egy kicsi robot futball-labda, amelyet okostelefonodon vagy táblagépeden a Sphero Play mobilalkalmazás segítségével többféle módon könnyedén irányíthatsz. A készlet 8 kúpot tartalmaz a manőverezhetőség gyakorlására. A robotot vezérlőként is felhasználhatod különféle játékok lejátszására vagy mozgásának programozására az interaktív Sphero Edu alkalmazás segítségével.


A Sphero Mini Soccer robotgömb főbb jellemzői

  • Sphero Mini Soccer intelligens robotgömb
  • 8 mini kúp (4 zöld + 4 narancs)
  • Színes LED világítás
  • Beépített giroszkóp és gyorsulásmérő
  • Vezeték nélküli Bluetooth interfész
  • Sphero Play mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • Sphero Edu (Android, iOS, Kindle, Mac, Windows, Chrome)
  • Az akkumulátort mikro-USB kábellel töltheted fel
  • Ajánlott 8 éves kortól

Sphero Play mobilalkalmazás

A Sphero Play 4 módot kínál kezdőknek és haladó játékosoknak, hogy gondoskodjanak az intelligens szórakozásról.

Kick Drive - Ebben a módban mozgathatod a robotot egy gyors ujjmozdulattal. Megérintheted a labdát, és guruló mozgást érheszt el forgatás hozzáadásához.

Blokkolás - egy kezdő mód, amely lehetővé teszi az egyszerű parancsok kiválasztását a robot akadályok közötti navigálásához vagy a LED megvilágításának megváltoztatásához.

Több vezetési mód - Ebben az üzemmódban más robot funkciókat fedezhetsz fel, beleértve több vezetési módot is, döntés vagy lengés lehetőségével.

Mini játékok - A Mini Soccer vezérlőként használható az aszteroidák elkerülésére és megsemmisítésére, versenyzésre egy forgó alagútban, sokszögű téglák összetörésére stb.


Sphero Edu applikáció

Ha összekapcsolod a robotot a Sphero Edu-val, kapsz egy eszközt, amely szórakoztató módon megtanítja a Java Script programozásának alapjait. Mozgasd a robotot egyszerű parancsokkal, hogy haladjon, forduljon, gyorsuljon, lassuljon stb., Vagy bonyolultabb parancsokat írj be. Ez az egyedülálló oktatási rendszer a felfedezés és a játék révén támogatja a gyermekek kreativitását.



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel
Támogatott OS Android, iOS
Játék magassága 4,2 cm
Speciális funkciók Mobilalkalmazás
Kód:  Sph01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M001SRW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15