Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sphero Mini Clear Activity Kit

4,6 31 értékelés
47 290 Ft

Sphero Mini Clear Activity Kit

Intelligens szórakozás a kicsik számára

A Sphero Mini Clear Activity Kit oktató készlet mindent tartalmaz, amire szükség lehet a nagyszerű és okos szórakozáshoz. A Sphero Mini robotgömbön kívül tevékenységi kártyákat, szerkezeti elemeket, csapokat és kúpokat találsz a csomagban. Kövesd a 15 tevékenységi kártyát, hogy labirintusokat készíts, akadálypályákat tervezz, vagy tornyokat építhess a mobilalkalmazás által vezérelt labda későbbi áthaladásához.


A Sphero Mini Clear Activity Kit főbb jellemzői

  • Intelligens robotgömb, Sphero Mini
  • 28 darabos készlet
  • 15 tevékenységi kártya
  • 6 csap és 3 kúp
  • Színes LED világítás
  • Beépített giroszkóp és gyorsulásmérő
  • Vezeték nélküli Bluetooth interfész
  • Sphero Play mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • Sphero Edu (Android, iOS, Kindle, Mac, Windows, Chrome)
  • Az akkumulátort mikro-USB kábellel lehet feltölteni
  • Ajánlott 8 éves kortól

Tanuld meg szórakoztató módon a programozás alapjait

Az új 28 darabos építőkészlettel ellátott népszerű robotgömb mindent tartalmaz, amelyre a kis feltalálóknak szükségük van műszaki ismereteik bővítéséhez és a kiváló szórakozáshoz. A 15 kihívással és játékkal ellátott tevékenységi kártyák megnézése révén lépésről lépésre megtanulják a programozás alapjait szórakoztató módon, ami tovább fokozza képzeletüket és kreativitásukat.


Sphero Play mobilalkalmazás

A Sphero Play 3 módot kínál kezdőknek és haladó játékosoknak, hogy gondoskodjanak az intelligens szórakozásról.

Block Drive - egy kezdő mód, amely lehetővé teszi az egyszerű parancsok kiválasztását a robot akadályok közötti navigálásához vagy a LED megvilágításának megváltoztatásához.

Több vezetési mód - Ebben az üzemmódban más robot funkciókat fedezhetsz fel, beleértve több vezetési módot is, döntés vagy lengés lehetőségével.

Mini játékok - A Sphero Mini vezérlőként használható az aszteroidák elkerülésére és megsemmisítésére, versenyzésre egy forgó alagútban, sokszögű téglák összetörésére stb.


Sphero Edu applikáciü

Ha összekapcsolod a robotot a Sphero Edu-val, kapsz egy eszközt, amely szórakoztató módon megtanulja a Java Script programozásának alapjait. Mozgasd a robotot egyszerű parancsokkal, hogy haladjon, forduljon, gyorsuljon, lassuljon stb., vagy bonyolultabb parancsokat is beírhatsz. Ez az egyedülálló oktatási rendszer a felfedezés és a játék révén támogatja a gyermekek kreativitását.



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel
Támogatott OS Android, iOS
Játék magassága 4,2 cm
Speciális funkciók Mobilalkalmazás
Kód:  Sph02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M001RW2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10