Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sphero BOLT

4,8 8 értékelés
103 890 Ft

Sphero BOLT

A gömbrobotok legújabb darabja, és nem is akármilyen. A Sphero BOLT egy interaktív robot, vonzó "mágikus labda" alakjában, amelyet Android vagy iOS rendszert futtató okostelefon vagy táblagép segítségével vezérelhetsz. Újdonság a 8 × 8 mátrixos kijelző, ahol valós időben láthatod az információkat, vagy pl. nyilakat, képeket és így tovább. A labda rendkívül ellenáll a fizikai kopásnak, a pornak, a szennyeződésnek és vízálló. Külső és belső használatra alkalmas, és bármilyen felület kezelésére képes. Infravörös érzékelővel egyszerre több robotot vezérelhetsz. A beépített iránytű segít tájékozódni és könnyen használhatóvá válik, a fényérzékelő pedig felismeri a különböző megvilágítási körülményeket. Az energiát nagy teljesítményű akkumulátor üzemelteti, amely a korábbi modellekhez képest egyetlen töltéssel több, mint 2 órás működést képes kezelni. Kompakt méretű, amely kényelmesen illeszkedik bármilyen táska vagy dzseki zsebébe, így bárhová magaddal viheted.

A Sphero BOLT főbb jellemzői

  • Interaktív robot távolról vezérelhető Bluetooth-on keresztül
  • A vezető távolsága 30 m-ig
  • Programozható LED 8 × 8 mátrix kijelző
  • Az akkumulátor élettartama 2 óra alatt
  • A Sphero BOLT maximális sebessége 2 m / s
  • Giroszkóp és fényérzékelő
  • Az infravörös érzékelő lehetővé teszi több robot irányítását
  • A Sphero BOLT külső, belső és különféle felületekre alkalmas
  • Kompatibilis az iOS és az Android telefonokkal
  • Vízálló test, fizikai sérülésekkel szemben ellenálló

Sphero Edu és Sphero Play

A Sphero BOLT Bluetooth és Sphero Edu segítségével csatlakozik a vezérlőhöz, így a kapcsolat mindig érzékeny és zökkenőmentes, akár 30 méteres távolságról is. Az alkalmazás megtanítja a programozás alapjait. Robotoddal különféle játékokat játszhatsz a Sphero Play segítségével, ahol megtanulod az alapvető mozgási funkciók vezérlését is.

Rajongói közösség

A Sphero platform körül erős rajongói közösség van, amely mindenki számára nyitva áll. Az első lépések során tájékozódást fog biztosítani az újonnan érkezőknek, a tapasztaltabbaknak pedig valamilyen bonyolultabb műszaki kapcsolattal kell foglalkozniuk. Vegyél részt egyre növekvő alkotók, hallgatók, tanárok és szülők közösségében, akik mind ugyanazon a társadalmi platformon tanulnak.

Csomag tartalma:
Sphero BOLT
Indukciós töltőállvány kábellel
Papír szögmérő
Használati utasítás


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel
Támogatott OS Android, iOS
Játék magassága 7,3 cm
Programozás típusa Rajz, Blokk, Haladóknak
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Fényeffektek
Kód:  DDV2001o6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  K002ROW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10