Oldal frissítése

A Samsung Knox úgy védi az adataidat, akár egy biztonságos széf

Aktualizálva

Az adataink kétségtelenül az egyik legértékesebb dolog, amivel manapság rendelkezhetünk. Természetesen a tolvajok is áhítoznak az anyagi javainkra, de az ilyesmit többnyire otthon elzárva tartjuk, vagy ha még értékesebbek, akkor széfben tároljuk. De mi a helyzet a telefonunkon gyakran tárolt adatokkal, hogyan védjük azokat? A jelszavak feltörése ma már nem jelent nagy kihívást, ezért a Samsung olyan megoldást talált ki a készülékek tulajdonosai számára, amely bevehetetlen Fort Knox-szá változtatja a telefont. A platformot Samsung Knox-nak is nevezik. Mit tud és hogyan aktiválhatod a Samsung készülékeden?

Samsung Knox

Mi az a Samsung Knox?

A Samsung Knox egy olyan platform, amely lehetővé teszi:

 • a magán- és vállalati adatok védelmét,
 • az eszközök vállalati infrastruktúrában való kezelését,
 • a vállalati infrastruktúrába történő gyors telepítést,
 • partnermegoldások telepítését az üzleti folyamatok megkönnyítése érdekében.

A platform több rétegből áll, egyesíti a hardveres és szoftveres védelem elemeit. A sokéves fejlesztés során a Samsung számos szervezetet inspirált arra, hogy olyan megoldások ökoszisztémáját fejlesszék ki, amellyel a lehető legteljesebb mértékben ki tudják használni. Az utóbbi évek új kihívásait figyelembe véve nyilvánvaló, hogy ez a többéves erőfeszítés meghozta gyümölcsét.

A Samsung maga is számos azonnali megoldást kínál a platformon.

Samsung Knox ábra

Knox Suite

A Knox Suite egy teljes körű vállalatirányítási megoldáscsomag, amely a következő komponenseket tartalmazza:

 • Knox Mobile Enrollment – az eszközök egyszerű és gyors hozzáadása a menedzsmenteszközökhöz, például az EMM-be (Enterprise Mobility Management). Vásárláskor egyszerűen add meg a vállalati számlaszámot, az úgynevezett Knox Consumer ID-t. Az IT-menedzser előre konfigurálhatja az eszközöket a vállalati infrastruktúrához, és ez a konfiguráció a felhasználók számára az 1. bekapcsolástól kezdve elérhető.
 • Knox Manage – ez az EMM gondoskodik a teljes eszközkezelésről és az egyes alkalmazások, például az e-mail fiók, a vállalati hálózathoz való hozzáférés és a munkavégzéshez szükséges egyéb alkalmazások telepítéséről. Emellett gondoskodik a vállalati adatok biztonságáról és a biztonsági beállítások karbantartásáról is. A Knox Manage kompatibilis az Android, iOS és Windows 10 platformokkal.
 • Knox E-FOTA One – a rendszerfrissítéseket és a biztonsági javításokat teljes mértékben a vállalati IT-menedzser ellenőrzése alatt tartja. A szelektív telepítésnek köszönhetően soha többé nem fordulhat elő, hogy egy alkalmazás egy rendszerfrissítés után leáll, mert elavult. Az IT-menedzser előzetesen elvégzi a kompatibilitási tesztet az új frissítéssel. A sikeres tesztek alapján csak a kiválasztott rendszerfrissítést telepíti tömegesen.
i Kapcsolódó telefonok:

A Samsung Knox minden szempontból maximális biztonságot nyújt

A Knox platformon egy marketing célú vagy az eszközök egyszeri tevékenységekhez történő testreszabására szolgáló eszköz is található - a Knox Configure, amely széleskörű lehetőségeket kínál az eszközök dizájn és funkció szerinti testreszabásához. A Knox Capture továbbá egy kiváló eszköz a vonalkódokkal, QR-kódokkal és hasonló típusú kódokkal jelölt tárgyakkal való munkához. Ez az eszköz is a Knox Manage eszközzel együtt működik a legjobban, amely telepíti és elérhetővé teszi a vállalati rendszereken. A Samsung telefonod vagy Samsung tableted verhetetlen asszisztenssé válik a logisztika és a raktárkezelés terén, így a készletgazdálkodás kellemes munkává válik.

Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a Secure processzorból és tárolóból álló eszköz hardveres védelme, még az olyan privát adatok is biztonságban vannak, mint az ujjlenyomat, a hitelkártya vagy az alkalmazások adatai - Samsung Health, Secure Folder, Samsung Pass. Egy másik nagy előny a rosszindulatú programok és rosszindulatú alkalmazások elleni védelem.

A Samsung Knox olyan, mint egy tökéletesen összeállított svájci bicska. Minden szempontból maximális biztonságot, egyszerű telepítést és szokatlan megoldásokat kínál a maximális hatékonyság és a felülmúlhatatlan felhasználói élmény érdekében a munka és a szórakozás során.

A Knox platform több mint egymilliárd készüléket foglal magában. Ez az okostelefonok, tabletek és viselhető elektronikai eszközök egyre növekvő családja.

Samsung Knox

Mely készülékek támogatják a Samsung Knox-ot?

A Samsung Knox egy üzleti felhasználásra tervezett megoldás, amelyet az okostelefonok, tabletek és okosórák modellcsaládjai támogatnak.

A telefonok esetében a következő sorozatok:

Tabletek:

i A támogatott eszközök teljes listájáért kattints IDE.

Végül pedig az okosórák és a viselhető eszközök területén a következő eszközök:

Samsung Knox

Knox Deployment Program

A Knox Deployment Program a Samsung eszközök engedélyezett viszonteladóiból áll, akik a Knox Configure vagy a Knox Mobile Enrollment segítségével csatlakoztathatnak eszközöket az üzleti ügyfelek fiókjaihoz.

Csak a KDP-ben részt vevő gyártóktól vásárolt eszközöket lehet tömegesen ellenőrizni - az eszköz azonosítója (IMEI/MEID/Sorszám) alapján, ami lehetővé teszi a valóban zökkenőmentes out-of-the-box telepítést. Az eszköz tényleges felvételét és beállítását a KDP-nek köszönhetően a rendszergazda végzi el előzetesen, a szállítás visszaigazolását követően. A KDP jelentős időt takarít meg, valamint lehetővé teszi, hogy a felhasználó a teljesen konfigurált készülékeket a kiszállítást követően azonnal használhassa.

Hogyan csatlakozhatsz a Samsung Knox Deployment programhoz az Alza.hu oldalon?

 1. Válaszd ki a Samsung Knox-képes eszközöket az Alza.hu oldalon.
 2. Megrendeléskor add meg Samsung ügyfélszámlád azonosítóját a megjegyzésben, valamint kérd, hogy a megvásárolt készülékeket a vállalati fiókodhoz kerüljenek hozzárendelésre. (Ügyfél-azonosítódat a samsungknox.com oldalon történő bejelentkezéssel és az ablak jobb felső sarkában lévő monogramodra kattintva találod meg).
 3. Az Alza.hu ezt követően visszaigazolja a készülékek kézbesítését, majd hozzárendeli a vásárlást a Samsung-fiókodhoz.
 4. Fogadd el a készülékeket a samsungknox.com portálon a megfelelő konzolon, és máris hozzáadhatod azokat a profiljaidhoz. A beállításaik akkor jelennek meg, ha a készülék bekapcsol és csatlakozik az internethez.
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Samsung Knox egy elegáns módja annak, hogy hatékonyan védhesd meg magán- és vállalati adatait. Olyan kifinomult megoldásokat kínál, amelyek mobiltelefonodat, tabletedet vagy okosórádat egy bevehetetlen széffé alakítják át. A platform több rétegből áll, a hardveres és szoftveres védelem elemeit ötvözi. Áthatolhatatlan védelmet és az adataid maximális szintű védelmét valósítja meg.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05