Oldal frissítése

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: az óra, amely megelőzte korát

Akár sportolásra, akár a hétköznapokra keresel okosórát, a Samsung Galaxy Watch nem fog csalódást okozni. A minimalista Watch 4 vagy a karcsú Watch 4 Classic rozsdamentes acél testtel és a kényelmes kezelést biztosító forgó lunettával várja a vásárlókat. Mindkét modell nagysebességű processzorral, 16 GB tárhellyel és - ami a legfontosabb - a Wear OS 3 vadonatúj verziójával, az intuitív One UI-val kiegészítve imponál. Ezen kívül a Watch 4 az országban elsőként lehetővé teszi az NFC-fizetést a Google Pay-en keresztül, valamint egy innovatív testmérési funkciót. Csatlakozz az elégedett vásárlók millióihoz, és fedezd fel a testedet úgy, ahogy eddig még sosem ismerted.

Paraméterek módosítása
56 termék

Samsung Galaxy Watch

A Samsung Galaxy Watch kategóriában összesen 56 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20