Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Galaxy Fit2 fekete

4,7 36 értékelés

Samsung Galaxy Fit2 fekete

Személyi edző az egészségedért

A modern technológiák ritmusában

Juss túl az akadályokon okosabban. Teljes képet kaphatsz a teljesítményedről a Samsung Galaxy Fit2 fitnesz karkötővel. A sportadatok elemzése és a célok beállítása újra könnyű lehet. Az ergonomikus formatervezés, az 1,1"-es AMOLED kijelző és a 3D üveg nagyszerű kiegészítő lehet a csuklódon sportolás vagy társasági események alkalmával. Használd a Samsung Galaxy Fit2 fitnesz karkötőt a pulzusod, a megtett lépések vagy az elégetett kalóriák információinak megfigyeléséhez.

Kényelem és stílus

A Galaxy Fit2 fitnesz karkötő még vékonyabb és kényelmesebb, mint az elődei. Rendkívül vékony, 11,1 mm-es formatervezésével készen áll arra, hogy a mindennapjaid részévé váljon. Az izzadságelvezető mélyedések igazán hasznosak, hiszen megelőzik az izzadság felgyülemlését és a kellemetlen nedvesség kialakulását. Edzés után koncentrálhatsz a kedvenc tevékenységeidre anélkül, hogy le kellene venned a Samsung Galaxy Fit2 karkötőt.

Samsung Galaxy Fit2 vízálló kivitelben

Megdöntheted az úszórekordodat. A Samsung Galaxy Fit2 okoskarkötőt viselheted szárazon vagy a vízben is. 5 ATM tanúsítványának hála könnyedén birkózik meg az úszással a felszínhez közel vagy egy váratlan zivatarral, amikor éppen hazafelé tartasz az edzésről.

Fáradhatatlan társ

A Samsung Galaxy Fit2 karkötő még a legnagyobb igényű edzéseket is nyomon követi elejétől a végéig. Nagy kapacitású akkumulátorral normál felhasználás mellett akár 15 napig is bírja. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges azt minden este feltöltened, koncentrálhatsz teljes mértékben a céljaidra. A stílusos Samsung Galaxy Fit2 karkötő mindig karnyújtásnyira lesz tőled.

Intelligens tevékenység érzékelés

A Galaxy Fit2 fitnesz karkötő támogatja maximum 5 tevékenység automatikus felismerését. Képes az ellipszis tréner, az evezés, a dinamikus gyakorlatok, a séta és a futás felismerésére. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átadd magad a sportolásnak, miközben a Samsung Galaxy Fit2 rögzíti a pulzusod, az összesen mozgással töltött időt és az elégetett kalóriák adatait. Az így keletkezett statisztikákat és grafikonokat megtalálod a Samsung Health alkalmazásban.

Praktikus figyelmeztetés a személyes higiéniára

Az egészségedhez nemcsak a rendszeres testmozgás, hanem a gyakoribb kézmosás is hozzájárul. A Galaxy Fit2 fitnesz karkötő a rendszeres értesítések lehetőségét kínálja, amelynek hála a higiéniai rutinod következetes lehet még a legmozgalmasabb napokon is. A Samsung Galaxy Fit2 karkötő emlékeztet a kézmosás szükségére és méri a kézmosások számát.

Tippek a jobb alváshoz

A következő szintre emelheted az alvás minőségét az alvás érzékelővel és a jól átlátható Samsung mobilalkalmazással. A Samsung Galaxy Fit2 fitnesz karkötő nagy kapacitású akkumulátorának és hosszú élettartamának hála képes a pihenéssel töltött idő és a fontos REM szakaszok nyomon követésére. A rögzített adatok alapján átláthatod az alvást és tippeket kapsz arra vonatkozóan, hogyan javíthatnál az alvásodon.

Az életed irányítása a Te kezedben

Tedd félre az okostelefonodat és koncentrálj arra, ami fontos számodra. Miután párosítottad az okostelefont a Galaxy Fit2 fitnesz karkötővel, minden értesítést fogadhatsz a csuklódon. Válaszolhatsz a fontos üzenetekre gyors válasszal illetve válthatsz zeneszámot a lejátszási listában.

Új nap, új stílus

Legyél egy hullámhosszon a Galaxy Fit2 karkötővel. Több mint 70 különböző számlap érhető el teljesen egyedülálló információkkal. Érdekel az aktuális időjárás, vagy inkább az elégetett kalóriák száma? Válassz olyan számlapot, amely a legjobban illik hozzád.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,1 "
Kijelző típusa AMOLED

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 18,6 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Érintőképernyő
Tömeg 21 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése Telefon párosítás GPS-en keresztül

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail
Üzenetek Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 504 óra (21 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 360 óra (15 nap)
Tárhely kapacitása 0,03 GB

Márka/modell

Márka Samsung
Modellsorozat Galaxy Fit2
Kód:  SAAW0017b
Termékszám:  SM-R220NZKAEUE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15