Oldal frissítése

Samsung okosórák

Samsung Galaxy Watch okosórák

Samsung okosóra: az életed partnere

Egyik napról a másikra nem akarod majd levenni a Samsung okosórádat. Fedezze fel e szakértő készülékek legújabb modelljeit, amelyek ámulatba ejtenek dizájnjukkal és funkcióikkal, köztük az alvásfigyeléssel és a sporttevékenységek követésével. A Samsung okosóra egyik legnagyobb újdonsága a BioActive érzékelő, amely figyeli a testösszetételt, az EKG-t és a vérnyomást. Számíthatsz az érintés nélküli Google Payre és a kifinomult Wear OS-re, amely az összes alkalmazás irányítását a kezedbe helyezi

Samsung Galaxy Watch Google Pay

A Samsung okosórák ellenőrzés alatt tartják a fizetéseket

A Samsung okosórák következő generációs Galaxy Watch 6 modelljével a csuklód egy mozdulatával fizethetsz kártyával. A Google Payt telepítheted a telefonoddal párosított órádra, és biztonságosan hozzáadhatod a fizetési kártyádat. Mostantól gyorsabban és kényelmesebben fizethetsz, mint valaha. Csak kapcsold be az NFC funkciót, akárcsak a mobilkészülékeden, és egy dupla érintéssel testre szabhatod a Google Pay fizetéseket.

A Samsung Galaxy Watch feltünteti a tested felépítésének összetételét

A Samsung okosóra lépést tart veled, és segít elérni álmaid célját. A fizikai aktivitás nyomon követése és az edzések figyelemmel kísérése mellett számodra ismeretlen dolgokat is képes nyomon követni. A legújabb innováció - a BioActive érzékelő - segítségével a Samsung Galaxy Watch okosóra érzékeli a testösszetételedet, és folyamatosan tájékoztat minden egészségügyi adatodról, például a testvízszázalékról, a zsír- vagy a vázizomzatról.

Samsung Galaxy Watch okosóra Fitness funkció
Samsung Galaxy Watch okosóra alkalmazás

Samsung okosórák: az alkalmazások végtelen világa

Az összes Samsung okosóra készüléked csatlakoztatása a Samsung Galaxy Watch és a Wear OS rendszerhez mostantól gyerekjáték lesz. Hozzáférhetsz az összes leggyakrabban használt alkalmazásodhoz, amelyeket könnyedén kezelhetsz az óra számlapjának egyetlen mozdulatával. A Samsung okosórák segítségével például nyomon követheted sportteljesítményedet, egészségi állapotodat vagy hallgathatod kedvenc zenéidet a könyvtáradban található számos alkalmazáson keresztül.

Paraméterek módosítása
60 termék

Samsung okosórák

A Samsung okosórák kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15