Oldal frissítése

Push

PUSH

PUSH: Minőségi cseh sporteszközök

A cseh PUSH cég sporteszközöket gyárt, és a saját testsúlyos edzésre összpontosít. Olyan húzódzkodókat, tolódzkodókat, erősítő gumiszalagokat és fitneszeszközöket kínál, amelyek maximális funkcionalitással, nagyfokú megbízhatósággal, kiváló kivitelezéssel és a hatékony edzéshez szükséges finomhangolt ergonómiával büszkélkedhetnek. A PUSH célja, hogy az egészséges mozgás minden kedvelőjének kielégítse az igényeit. A kínálatban a kalisztenika szerelmesei és az alkalmi amatőrök, valamint a profi sportolók is fognak maguknak megfelelő eszközt találni. A PUSH PRO MT sorozatot szakemberekkel együttműködve fejlesztették ki, és a maximális minőségre helyezi a hangsúlyt.

PUSH tolódzkodó állványok

PUSH tolódzkodó állványok és fekvőtámasz keretek a hatékony edzéshez

A PUSH tolódzkodó egy alapvető fitneszeszköz, amely a legtöbb testrészt erősíti. A PUSH többféle változatban kínál fali vagy szabadon álló tolódzkodó állványokat, illetve multifunkcionális 2 az 1-ben tolódzkodókat. A kis tolódzkodó állványok vagy fekvőtámasz keretek többféle hosszúságban és méretben kaphatók. Alkalmasak fekvőtámasz, kézenállás, kézenállásban végzett fekvőtámasz és egyéb gyakorlatok végrehajtásához. A PUSH PRO MT sorozatba tartozó tolódzkodó állványok és fekvőtámasz keretek csúszásmentes bevonattal rendelkeznek, hogy biztos fogást és magabiztosságot garantáljanak minden edzésen.

PUSH - húzódzkodók, amelyekkel jól fog esni az edzés

A PUSH a húzódzkodók széles választékát kínálja különböző variációkban és kivitelben, hogy minden sportoló megtalálja az ideális megoldást az edzéséhez. A legkelendőbb változatok közé tartoznak a falra és az ajtóra szerelhető húzódzkodók. Vannak azonban olyan húzódzkodók is, amelyeket a plafonra vagy két fal közé lehet rögzíteni. A PUSH PRO MT húzódzkodó a saját testsúlyos edzés alapvető eszköze. Ezenkívül a PUSH portfólió minden terméke élethosszig tartó hegesztési garanciával büszkélkedhet.

PUSH húzódzkodó
PUSH erősítő gumiszalag

A PUSH erősítő gumiszalagok előbbre visznek

A PUSH erősítő gumiszalagokkal minden izomrész erősíthető. Sokoldalú eszköz az otthoni, szabadtéri, edzőtermi vagy rehabilitációs gyakorlatokhoz. Többféle nehézségi vagy ellenállási szint közül választhatsz. A rugalmas fitnesz gumiszalagok nyújtásra és rehabilitációra alkalmasak, míg a keményebb gumiszalagok erősítő gyakorlatokhoz. A PUSH erősítő gumiszalagok sokoldalúak, hordozhatók, megfizethetők és mindenekelőtt biztonságosak.

Paraméterek módosítása
40 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05