Oldal frissítése

PUSH szilikonos olaj futópadokhoz 150 ml

4,4 25 értékelés
5 590 Ft

PUSH szilikonos olaj futópadokhoz 150 ml

A PUSH szilikonolajat a futópadok rendszeres karbantartására tervezték. Ez egy speciális kiegészítő, amely magas tiszta szilikontartalommal rendelkezik. Kiváló kenési tulajdonságainak köszönhetően a szilikon jelentősen csökkenti a szíj kopását és meghosszabbítja az élettartamát. A PUSH futópadokhoz való szilikonolaj flakonja praktikus felhordócsővel van ellátva, amelynek köszönhetően a terméket gond nélkül felviheted a nehezen hozzáférhetőhelyekre is. A szilikon teljesen szagtalan, a flakon térfogata 150 ml. 

A PUSH szilikonolaj futópadokhoz legfontosabb tulajdonságai a 

  • Speciális lezárás felhordócsővel a szűk helyek eléréséhez
  • A csomag 100% szilikont tartalmaz
  • A PUSH szilikonolaj jelentősen csökkenti a szíj kopását és meghosszabbítja élettartamát
  • A szilikon teljesen szagtalan
  • A futópadokhoz szánt PUSH szilikonolaj térfogata 150 ml

Speciális felhordócső a szűk helyek eléréséhez

A felhordócsővel ellátott speciális felületnek köszönhetően kényelmesen felviheted a PUSH szilikonolajat a futópadok keskeny és nehezen elérhető helyeire is. A szilikon nagyon jó kenési tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a rendszeres használat jelentősen csökkenti a szíj kopását és meghosszabbítja annak élettartamát.


Kód:  SPTpush009
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05