Oldal frissítése

PUSH Element koordinációs edzőkészlet

Kiegészítők a termékhez

PUSH Element koordinációs edzőkészlet

PUSH Element koordinációs tréningkészlet 

Barátokkal edzel, vagy inkább egy csoport tagjaként? Ebben az esetben használd ki a PUSH Element koordinációs tréningkészlet kínálta lehetőségeket, amely segít javítani a mozgékonyságot, a gyorsaságot és az állóképességet. Csak néhány praktikus eszköz, és máris érdekes akadályok egész sora áll a rendelkezésedre. 

Találj ki egy fantáziadús edzést

A PUSH Element koordinációs tréningkészlet mindent tartalmaz, amelyre az átfogó agilitásedzéshez szükséged van. Könnyű és egyszerűen összecsukható. A kialakítása alkalmas otthoni, szabadtéri és edzőtermi használatra. 

Növeli a mozgékonyságot és a sebességet

A PUSH Element koordinációs tréningkészlet összesen 600 cm hosszú létrát és egyszerű fokozatbeállítást tartalmaz. Így lehetséges a nehézségi fok kialakítása az aktuális igény vagy teljesítmény szerint. 

A PUSH element készlet legfontosabb jellemzői

  • Koordinációs tréningkészlet
  • Edzéseken való használatra, de alkalmi játékokra is alkalmas sporteszköz
  • Létra hossza: 600 cm
  • Létra szélessége: 43 cm
  • A csomag részét képezik a műanyag elválasztók, melyek száma: 12 darab, tartalmaz továbbá 10 darab kúpot és 4 darab rögzítőkapcsot

Kód:  SPTpush026
Termékszám:  8594203500563

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10