Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Mini PC

Olyan mini PC-re van szükséged, amely elfér a zsebedben, és elegendő teljesítményt nyújt irodai alkalmazásokhoz és multimédiás tartalmak kezeléséhez is? A mini PC mindezt és még többet is gond nélkül nyújtja. Vessünk egy pillantást a mini számítógépek legfontosabb tulajdonságaira, nézzük meg, hogyan kell használni őket, és hogyan tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modellt.

Folytatás
Paraméterek módosítása
70 termék

Mini PC

A mini számítógépek olyan kisméretű asztali számítógépek, amelyek könnyen elrejthetők akár a monitor mögé. Kevés helyet foglalnak, gazdaságos az üzemeltetésük, és nem olyan zajosak, mint a hagyományos számítógépek, amelyek gyakran több ventilátort is használnak. A mini PC tehát egy gazdaságos kicsi számítógép kevésbé rendszerigényes munkavégzéshez, ugyanakkor különösen az Intel Pentium vagy Intel Celeron processzorral felszerelt modellek könnyedén megbirkóznak a szokásos irodai tevékenységekkel, például e-mailek írásával, irodai programokban való munkával, internetezéssel vagy videók lejátszásával. A Mini PC olcsóbb, helytakarékos és könnyen hordozható alternatívát kínál a hagyományos asztali számítógépekkel szemben minden olyan alkalmi felhasználó számára, akinek nincs szüksége maximális teljesítményre.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10