Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Mini PC

Olyan mini PC-re van szükséged, amely elfér a zsebedben, és elegendő teljesítményt nyújt irodai alkalmazásokhoz és multimédiás tartalmak kezeléséhez is? A mini PC mindezt és még többet is gond nélkül nyújtja. Vessünk egy pillantást a mini számítógépek legfontosabb tulajdonságaira, nézzük meg, hogyan kell használni őket, és hogyan tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modellt.

Folytatás
Paraméterek módosítása
77 termék

Mini PC

A mini számítógépek olyan kisméretű asztali számítógépek, amelyek könnyen elrejthetők akár a monitor mögé. Kevés helyet foglalnak, gazdaságos az üzemeltetésük, és nem olyan zajosak, mint a hagyományos számítógépek, amelyek gyakran több ventilátort is használnak. A mini PC tehát egy gazdaságos kicsi számítógép kevésbé rendszerigényes munkavégzéshez, ugyanakkor különösen az Intel Pentium vagy Intel Celeron processzorral felszerelt modellek könnyedén megbirkóznak a szokásos irodai tevékenységekkel, például e-mailek írásával, irodai programokban való munkával, internetezéssel vagy videók lejátszásával. A Mini PC olcsóbb, helytakarékos és könnyen hordozható alternatívát kínál a hagyományos asztali számítógépekkel szemben minden olyan alkalmi felhasználó számára, akinek nincs szüksége maximális teljesítményre.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05