Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple HomePod White

4,9 92 értékelés

Apple HomePod White

A vonzó HomePod okos hangszóró az egyik legfrissebb újdonság az elmúlt években. Ez egy direkt verseny, például a Google Home készülékekkel. A zenefogyasztásra összpontosít az Apple Music-kel vagy otthoni készülékek alkalmazására az Apple Home használatával.

Az Apple HomePod hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Intelligens vezeték nélküli hangszóró az Apple-től
  • Nagy teljesítményű zene egy intelligens processzorral vezérelve
  • Kényelmes zenelejátszás az Apple Music-ből
  • Siri asszisztens és intelligens otthoni kontroll
  • A WiFi 802.11ac támogatja a MIMO-t
  • Kompatibilis az Apple AirPlay 2 technológiával

Magas hangminőség

A HomePod vezeték nélküli hangszóró egyszerű, de hatékony kialakítással szórakoztat. De a fő erénye belül van elrejtve. A kiváló minőségű zenei reprodukálást egy központi mélyhangváltó biztosítja, amely hét nagysebességű átalakítóval rendelkezik, amelyek jól, körkörös körzetben vannak elhelyezve. Ezenkívül minden invertert saját erősítővel egészítenek ki.

Akár hat mikrofon is rendelkezésre áll a hangminőség rögzítéséhez, amely elemzi a helyzetét, és ennek megfelelően szabályozza a hangkezelést. Minden az Apple a korábban iPhone-ból ismert, nagy teljesítményű A8 processzorának gondozásában.

Siri és egy okos otthon

A vezeték nélküli HomePod hangszóró természetesen kommunikál a világgal az okos Siri asszisztens segítségével. A zene mellett híreket is olvashatsz, tájékozódhatsz az időjárásról, a közlekedésről, a konvertáló egységekről, a számlálásról. A HomeKit integrációjának köszönhetően természetesen intelligens háztartási eszközöket is vezérelhetsz. A harmadik féltől származó alkalmazások támogatását még nem jelentették be.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Disztribúció (elosztás) EU
Szín Fehér

Hang/Audio

Mikrofonok száma 6
Támogatott zenei alkalmazások Apple Music
Kód:  JA040a1
Termékszám:  MQHV2HN/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15