Oldal frissítése

EufyCam 2 Pro 2 + 1kit

4,3 29 értékelés
179 990 Ft

EufyCam 2 Pro 2 + 1kit

Az EufyCam 2 Pro vezeték nélküli kamerarendszer kültéri használatra alkalmas

Az EufyCam 2 Pro kamerarendszer egy Home Base 2 központi egységet és két vízálló, IP67 védelemmel ellátott Wi-Fi kamerát tartalmaz, amelyek kültéri használatra alkalmasak, és ellenállnak a szélnek, az esőnek valamint a magas hőmérsékletnek is. Az EufyCam 2 Pro kamera minőségi felvételeket készít részletes 2K felbontásban, továbbá széles látószögű, 140° -os objektívvel rendelkezik.

Az EufyCam 2 Pro Kit kamerarendszer legfőbb jellemzői

  • Csomag tartalma:  2× EufyCam 2 Pro kamera + Home Base 2 vezérlőegység, hálózati adapter, vezetékek és szerelési tartozékok
  • Videofelvétel 2K felbontásban (2304 × 1296 px)
  • Fejlett éjszakai látás 7,5 m-es utánvilágítással
  • Kompatibilis az Apple HomeKit, a Google Assistant vagy az Amazon Alexa termékekkel
  • Lopás elleni védelem: 100 dB-es sziréna
  • AES 256 bites adat titkosítás
  • Beépített akkumulátor 365 napos élettartammal, egyetlen töltéssel
  • A Home Base 2 alapegység 16 GB belső tárhellyel működik - elegendő akár három hónapos felvétel tárolásához is
  • Mikrofon és hangszóró a kétirányú kommunikációhoz
  • Nincs havidíj

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Az EufyCam 2 Pro biztonsági WI-Fi kamera nem igényel különleges áramellátást. Beépített akkumulátorral rendelkezik, amely aktív üzemmódban egy egész évig, egy töltéssel készenléti üzemmódban pedig akár 3 évig is képes üzemelni.

EufyCam 2 Pro éjszakai üzemmóddal

A kiváló f2.0 rekeszérték és a rendkívül érzékeny szenzor lehetővé teszi több fény rögzítését, a 7,5 méteres utánvilágítás pedig növeli a láthatóságot a megfigyelt területen. Az EufyCam 2 Pro vezeték nélküli kamera teljes sötétségben is minőségi és éles felvételt készít. 

EufyCam 2 biztonsági kamerarendszer otthoni és üzleti célokra

Az EufyCam 2 Pro biztonsági kamerarendszer távollétedben figyelni fogja otthonod vagy üzleted. Összesen akár 16 kamerával és 34 ablak- vagy ajtóérzékelővel bővítheted a rendszert. Biztosan értékelni fogod, hogy az új kamerarendszer kompatibilis az EufyCam előző generációjával. Az EufyCam kamerarendszer előnye a vezeték nélküli kommunikáció, valamint a kamerák felszerelésének lehetősége kábelek nélkül.


Intelligens képjavítás

Tisztább képet kaphatsz a felvételen szereplő emberekről az intelligens technológiának köszönhetően, amely megbízhatóan ismeri fel az embereket és javítja a kijelzőn látható képet.

Személyek észlelése

Az intelligens személyfelismerő technológia fejlett algoritmusok segítségével érzékeli az embereket a tárgyak és állatok közül, kiküszöbölve a hamis riasztásokat.

Biztonsági értesítés

Ha a készülék gyanús mozgást észlel a megfigyelt területen, azonnal biztonsági riasztást küld mobiltelefonodra.

Aktív zónák

Az észlelési terület testreszabásának lehetőségével csak a számodra releváns figyelmeztetéseket kapod meg.

Kétirányú kommunikáció

Az EufyCam 2 Pro Wi-Fi kamera beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, amely kényelmes kétirányú kommunikációt biztosít a látogatókkal.

Intelligens otthoni támogatás

Csatlakoztasd az EufyCam 2 Pro kamerarendszert az Apple HomeKit, a Google Assistant vagy az Amazon Alexa technológiákhoz, és  szerezz teljes körű irányítást okos otthonod eszközei felett.

Fejlett adattitkosítás

A maximális biztonság érdekében az EufyCam 2 Pro Wi-Fi kamera fejlett, katonai szintű AES 256 bites adattitkosítást használ. Ezenkívül a felvételek csak akkor érhetők el, ha bejelentkezel fiókodba. 

Jelismétlés mód

A Home Base egység (nem tartozék) WiFi jelismétlőként működik, amely kiterjeszti a vezeték nélküli hálózat lefedettségét.


Az EufyCam 2 Pro egyszerű beállítást és vezérlést kínál mobilalkalmazás segítségével

A kamerarendszer összes beállítását Te is kezelheted, szakértő segítsége nélkül is. Az EufyCam 2 Pro Wi-Fi kamera gombnyomással párosítható a vezérlőegységgel. Használd az Eufy Security mobilalkalmazást Android és iOS rendszerekhez a kamerarendszer egyszerű kezeléséhez, a megfigyelt terület valós idejű felügyeletéhez illetve afelvételek megtekintéséhez. Az alkalmazás értesítéseket küld gyanús helyzetek észlelésekor is.



Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Egyéb funkciók PIR szenzor
Érzékelés Mozgás, Behatolás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró
Értesítés Mobil

Videó

Maximális felbontás 2304 × 1296 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész WiFi
Memóriakártya nyílása NVR (HDD)

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  EUF0113
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T88513D1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05