Oldal frissítése

Anker

Anker Banner

Anker - csúcskategóriás hordozható eszközök

A 2011-ben alapított Anker Innovations and Technology Co., Ltd. a világ egyik legnagyobb fogyasztói elektronikai márkája. Az intelligens kiegészítők vagy hardverek tervezésével, fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Sikeresen felépítette az Anker márkákat, amelyek az intelligens töltőtermékekre, a Soundcore-ra, az Eufy-ra és a Nebulára összpontosítanak. Az Anker nemcsak a szilícium szuperhatékony gallium-nitrid (GaN) félvezetőkkel való helyettesítésével, hanem a mobil töltés határainak kitolásával és termékeinek méretének csökkentésével is folytatja a mobil töltés határainak kiterjesztését.

Anker vállalat

Anker márkájú termékek

Az Anker márka a töltési technológia világvezetője. Power bankokat, vezeték nélküli töltést, autós töltést, valamint hordozható és fali töltőket kínál. Az Anker az úttörője a Power Delivery technológiának, amellyel soha nem látott sebességgel tölthetők a telefonok, táblagépek és laptopok egyaránt. A zseniális PowerIQ 3.0 technológia ezután optimális töltési kompatibilitást biztosít gyakorlatilag bármilyen USB vagy USB-C eszközzel, míg a MultiProtect biztonsági rendszer teljes körű védelmet nyújt a töltött eszközöknek.

Anker Soundcore

Az Anker Soundcore fejhallgatók és hangszórók teljes mértékben megváltoztatják a hangminőséggel kapcsolatos elvárásokat. Mindez az innovációnak, a tapasztalatnak és az úttörő hallgatói elemzésnek köszönhető. A gyorstöltés, a vezeték nélküli töltés, a HearID (intelligens halláselemzés a hangbeállítások egyéni beállításával), a Multimode ANC, a kettős Astria Coaxial Acoustic Architecture átalakítók és más fejlett technológiák olyan hallgatási élményt nyújtanak, amely teljesen magával ragadja a hallgatókat.

Anker Soundcore
Anker Nebula

Anker Nebula

Az Anker Nebula hordozható projektorok az intelligens szórakoztató projektorok új osztályát képviselik. A Mars, Capsule és Apollo modellek hangszórókkal, WiFi interfésszel, külső hangszóróhoz csatlakoztatható Bluetooth technológiával, USB, valamint HDMI csatlakozókkal vannak felszerelve. Emellett Android 7.1 vagy Android TV 9.0 operációs rendszert használnak, és támogatják az Airplay vagy Miracast tükrözést.

Anker Eufy Security

Az Anker Eufy vezeték nélküli kamerarendszerek 2K vagy Full HD felbontásban tárolják a videókat. A kamerák akkumulátorának élettartama kiváló – akár 1 évig is működhet egyetlen feltöltéssel. A rendszer telepítése és beállítása az Eufy Security alkalmazásban intuitív és mindössze néhány percet vesz igénybe. Az Anker kamerák egy gombnyomással párosíthatók a Home Base vezérlőegységgel.

Anker Eufy
Anker Eufy tartósság

Anker Eufy kamerák és tartósságuk

A kamerák beltéren és kültéren egyaránt használhatók, ahol a kiváló minőségű anyagoknak és a robusztus felépítésnek köszönhetően hosszú ideig ellenállnak a zord körülményeknek. Gond nélkül működnek -20 és +50 °C közötti hőmérsékleten az IP67-es védettségnek köszönhetően. A felvétel minőségét éjjellátó rendszer javítja. A mesterséges intelligencia képes felismerni az arcokat és különbséget tenni az egyes érzékelt objektumok (személyek/állatok) között, így jelentősen csökkentve a téves riasztások számát.


Paraméterek módosítása
116 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15