Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fibaro Home Center 3

4,4 3 értékelés
223 390 Ft

Fibaro Home Center 3

Vedd át az irányítást az okos otthonodban

A FIBARO Home Center 3 központi egység az egyik legfejlettebb készülék intelligens otthonod gyors és kényelmes irányításához. Az előző modellekhez viszonyítva erősebb hardverrel, továbbfejlesztett hatótávolsággal és jelátviteli stabilitással rendelkezik. A vezeték nélküli kommunikációról a Z-Wave Plus, Zigbee, WiFi (2,4 a 5 GHz), Bluetooth és Nice radio technológiák gondoskodnak a különféle készülékeken. Emellett rendelkezésedre állnak a hangsegéd vezérelt funkciók is, illetve a mobilalkalmazáson keresztül távolról is szabályozhatod a csatlakoztatott eszközöket.

Átfogó megoldás a modern otthonokhoz

A FIBARO vezérlőegység stabil és teljesen biztonságos működést nyújt az okos otthonodban. Lehetővé teszi az otthoni világítás, biztonsági rendszerek, háztartási készülékek, kerti öntözőrendszer, redőny és más készülékek kényelmes irányítását egyetlen helyszínről hangvezérléssel, gesztusvezérléssel vagy gombnyomással. Másik előnye, hogy segítségével a mobilalkalmazással vagy a LUA parancsnyelvvel automatizált beállítás-kombinációkat hozhatsz létre.

Nincs internetkapcsolat? Nem probléma

Többé már nem szükséges aggódnod az internetkapcsolat miatt otthonodban. A FIBARO vezérlőegység még internet hozzáférés nélkül is számos intelligens funkciót biztosít. Más készülékekkel egy belső, vezeték nélküli hálózaton keresztül kommunikál a Z-Wave protokollal, ez biztosítja az egyes komponensek stabil és biztonságos kapcsolódását.

A biztonság az első

A központi egységet úgy tervezték, hogy még a legmagasabb igényekkel rendelkező felhasználók elvárásainak is eleget tegyen, illetve hogy a hét minden napján megállás nélkül működjön. Nyugodt lehetsz afelől, hogy a bizalmas adataid illetve az okos otthonod készülékei a lehető legnagyobb biztonságban vannak. A FIBARO Home Center 3 központi egység csúcs-modern biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely átfogó kommunikációs és adatvédelemmel egészül ki, ez magában foglalja a fejlett titkosítást is, amelyet már bizonyára ismersz az internetbankokfelületéről.


Irányítsd az okos otthonod a mobiltelefonod segítségével

Szabályozd az összes okos eszközödet gyorsan és átláthatóan egyetlen mobiltelefon segítségével. A távoli hozzáférésnek köszönhetően és a kifinomult felhasználói felülettel rendelkező FIBARO Home Center (Android, iOS) mobilalkalmazás használatával a világból bárhonnan irányíthatod az okos otthonodat.


A Cloud fiókhoz illetve az ehhez kapcsolódó távoli vezérléshez történő hozzáférés a mobilalkalmazáson keresztül teljesen ingyenes!


Támogatja a hangvezérelt asszisztenseket 

A FIBARO egységet kényelmesen irányíthatod az Amazon Alexa, a Google Asszisztens vagy a Siri hangsegédek segítségével. Egyetlen utasításodba kerül például, hogy lekapcsold a villanyt a szobában, hogy aktiváld a riasztót vagy lejátszd a kedvenc zenéidet. Az okos otthonod vezérlése még soha nem volt ilyen könnyű.

Együttműködik az Android Auto és az Apple CarPlay technológiákkal

Most már hangvezérléssel is irányíthatod az intelligens otthonodat akár az autóban is, az Android Auto vagy az Apple CarPlay rendszerekkel. Szabd meg teljes mértékben Te, hogy mi történik az otthonodban a háztartási készülékeiddel és készítsd elő az otthonodat a munkára vagy a nyaralásra, vagy aktiváld az átfogó biztonsági rendszert, amikor elmész otthonról.

Nyílt rendszer széles kompatibilitással

A FIBARO központi egység egyik legnagyobb előnye az úgynevezett nyílt rendszer, amelynek köszönhetően a rendszer képes kommunikálni az otthonodban már megtalálható harmadik féltől származó eszközökkel is. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges kicserélned a háztartási készülékeidet újabbakra, ezzel pedig sok időt és pénzt takaríthatsz meg. A FIBARO egység számos népszerű márka készülékét támogatja, mint például a Philips, D-Link, Sonos, Yamaha, iEast stb.



Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Működés Önállóan
Használat Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Apple Siri
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth, Rádióhullámok
Protokol ZigBee, Z-Wave

Csomag tartalma

Csomag tartalma Központi egység

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 22 cm
Magasság 3,5 cm
Mélység 14 cm
Kód:  FIBR03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FGHC3-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15