Oldal frissítése

iGET HOMEGUARD HGNVK930CAM

4,8 5 értékelés
34 390 Ft

iGET HOMEGUARD HGNVK930CAM

Kültéri Full HD kamera

Az iGET HOMEGUARD HGNVK930CAM Full HD kamera PoE csatlakoztatással és innovatív SMART mozgásérzékeléssel az iGET HOMEGUARD HGNVK85304 kamera rendszer készlet kiegészítője. Az alumínium szerkezetének, a vízálló szerkezetnek (IP66) és a rögzített tartónak köszönhetően a kamera beltéri és kültéri használatra is alkalmas.


Az iGET HOMEGUARD HGNVK930CAM főbb jellemzői

  • Kiegészítő kamera az iGET HOMEGUARD HGNVK85304 készülékhez
  • Full HD 1080p képfelbontás, 30 kép / mp
  • Por- és vízállóság (IP66 )
  • Beltéri és kültéri használatra
  • PoE tápegység Ethernet kábellel
  • Éjjellátó üzemmód akár 30 m távolságig
  • Fejlett mozgásérzékelés
  • 18 méter Ethernet kábel és kamera a csomagolás része

Intelligens mozgásérzékelés

A kamera innovatív SMART mozgásérzékelővel rendelkezik, beépített 120 ° PIR-érzékelővel és 7 méteres hatótávolsággal. A hagyományos biztonsági kamerákkal ellentétben felismeri a lehulló leveleket, az esőt, a naplementét, a pókhálókat, a rovarok mozgását stb. a téves riasztások elkerülése érdekében. Ezzel ellentétben pontosan képes felismerni az emberek, autók, nagyobb állatok stb. mozgását.


Kiváló minőségű Full HD felvétel

Az 1 / 2,7 hüvelykes CMOS-érzékelő széles, 92 ° látószöggel és a részletes Full HD felbontással biztosítja a minőséget és a tiszta képeket. A felvételeket másodpercenként 30 képkockával rögzíti a modern H.265 / H.264 tömörítéssel. Speciális funkciók, például fényerő-kompenzáció, háttérvilágítás-kompenzáció, 3D DNR és automatikus nappali / éjszakai váltás állnak a rendelkezésedre a képminőség javítása érdekében.


Közvetlen PoE Power Camera

Csatlakoztasd a kiegészítő iGET HOMEGUARD HGNVK930CAM biztonsági kamerát az NVR felvevőhöz Ethernet kábelen keresztül, amely nemcsak az adatátvitelt, hanem az áramellátást is biztosítja. A csatlakoztatáshoz 18 m hosszú kábelt  használhatsz, amely a csomagolás része, vagy az egész rendszert csatlakoztathatod a már meglévő vezetékekhez.


Éjjellátó mód

A beépített IR megvilágítónak köszönhetően, amely 18 LED világítót tartalmaz, akár 30 méter hatótávolsággal a kamera folyamatosan használható éjjel-nappal. Ennek a megoldásnak köszönhetően a kamerát minden olyan területen használhatod, ahol nincs semmilyen vagy korlátozott a láthatóság.


Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Alkalmazás nyelve Angol

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet
Kód:  iGET19004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HGNVK930CAM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05