Oldal frissítése
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap
Az ünnepek alatt május 31-én és június 1-jén a budapesti bemutatóterem zárva tart, de mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

Vélemények: Apple HomePod White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Apple HomePod White témával kapcsolatban? Nálunk 252 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Apple HomePod White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Apple HomePod White megvásárlása után te is írsz értékelést.
Apple HomePod White - Hangsegéd
Apple HomePod White
Szállításra kész > 5 db
119 900 Ft
Kosárba
4,9
252 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Tökéletes kiegészítő az Apple otthon irányításához. Kellemes a hangja, de azért csodát ne vár.
Ha beszélsz angolul a Siri tökéletesen teszi a dolgát, mindezt villám gyorsan.
Nincs hátránya. Amire tervezték, arra pont megfelelő.
A gyerekem nyaggatására vettem, főleg neki, de én is használom és nem bántam meg.
Siri miatt csiszolom az angolomat, viszonylag könnyen lehet vele kommunikálni, tényleg tiszták a hangok, bírja a max hangerőt és ahhoz képest milyen kicsi nem torzít.
A sztereó hatás miatt talán 2 kellene belőle...
Azt kaptam amit vártam.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Még nem tapasztaltam.
Nagyon jó
Szép tiszta hangzás
?
Sokkal jobb, mint amire számítottam. Méretéhez képest királyul szól, gyakorlatilag kiváltotta sztereó párban az előző normál hangfalpáromat. Valójában teljesen mindegy, hogy apple appokkal használja-e az ember.
Tiszta hangzás minden tartományban és hangerőn, sztereó párosítás lehetősége, kicsi és feltűnésmentes méret, igényes kivitelezés. Telefonhívások kihangosítására is (akár konferenciahívásra) messze a legjobb választás, jobb minősége van, mint a 100+e Ft-os konferenciamikrofonunknak.
Kezdeti beállítás alatt voltak minimális fennakadások. Miután frissült a szoftver a legújabbra, azután minden tökéletes. Egyébként egy óvodás is össze tudja rakni, vagy sztereóba párosítani.
A helyszínen vásároltam, gyorsak voltak és udvariasak.
Helyhiány miatt szerettem volna a meglévő nagy hifi rendszer helyett egy nagyon jó minőségű, de sokkal kisebb, egyszerű hangszóró párt
A kiválasztásakor az audio minőség volt az igazán fontos. A Homepod árkategóriájában - és kicsit feljebb sem - találtam jobbat. Rendkívül tetszik hogy minden irányból hasonló élményt ad, nem irányított a hang, mint hasonló hangszórók esetében. Így nem kell mindig a két hangszóró középpontjában lenni. Csodálatosan belövi a helynek megfelelő optimális hangzást.
Azért egy jack dugó lehetne rajta, de ha ez nem is, Bluetooth streaminget tudhatna. Jelenleg csak Apple Airplay-t támogat..
A szokásosan igényes Apple-termék, az akciós árát bőven megérte!
A hangminőség a kis méret ellenére meglepően kiváló! A magas és középtartomány tökéletesen szól, bárhová is helyeztük a HomePodot. A mélyekért kicsit meg kell küzdeni: ha elég közel tesszük a falhoz, sarokhoz, akkor a mélyek is megjönnek: jó elhelyezés esetén azonnal 10-ből 10 az értékelés! További nagy előnye a hangszórónak, hogy nem kell hangosítani a mélyek előcsalogatásához. Ráadásul a hangszínt nagyon jól belőtték, se a magas, se a közép, se a mély nem nyomja el a másikat. Tudom, hogy ez már szinte ajnározás, de nem tehetek róla, tényleg jó a kütyü.
Siri kissé buta...
Hangfalat kerestem, de a Homepod a Siri használatával több , mint hangfal. Mérete ellenére kitűnő a hangzása.
Hangvezérlés, kitűnő hangzás, szép külső.
Első körben az apple musicban elérhető zenék lejátszására képes.
apple termékekkel kompatibilis,
nagyon tisztán és jól szól, ha két homepodot veszel, szenzációs a sztereó hatás, amit könnyen be lehet állítani. Siri segítségével az okos otthont is tudod irányítani
sajnos a siri még magyarul nem ért
WEB15