Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Návody a průvodci

Élelmiszer-vákuumozás (TIPPEK és TANÁCSOK)

Az el nem fogyasztott élelmiszerek pazarlásának elkerülése érdekében szerezz be egy vákuumozó gépet. A vákuumozás akár többszörösen hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket, amit mind a feldolgozatlan alapanyagok, mind a főtt ételek esetében értékelni fogsz. Cikkünkből megtudhatsz mindent, amit valaha is tudni szerettél volna az élelmiszer-vákuumozásról.

Klímatisztítás házilag

A légkondicionáló berendezés tisztítása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony működéshez, ezért minden szezon előtt rendszeresen végezd el a légkondicionáló karbantartását. Hogyan működik az otthoni klímatisztítás, és miről nem szabad megfeledkezni?

Hogyan hűtsük le a lakást? (ÚTMUTATÓ)

Az elmúlt nyarak forróak és gyakran nagyon szárazak voltak. A nap könyörtelenül süt, és mindent felmelegít maga körül. A lakásod lassan egy hatalmas, forró kemencévé változik, és szinte emberfeletti kihívás elviselni. A panellakásokat és a tetőtereket a legrosszabb lehűteni, de amikor a hőmérő skálája eléri a trópusi hőmérsékletet, elviselhetetlenné válik a lakóházakban és a házakban való tartózkodás. Van néhány tippünk, hogyan hűtsd le a lakásodat, hogy újra kényelmesen aludhass.

Milyen hajszárítót vegyek?

Az évek során a hajszárító egy olyan nélkülözhetetlen fürdőszobai eszközzé vált, amely nélkül sok nő, férfi és gyermekes anya el sem tudja elképzelni a mindennapi hajápolást. Rengeteg hajszárító van jelen a piacon, különböző paraméterekkel, amelyek a laikusok számára nehezen értelmezhetők. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a hajszárító kiválasztásához, amely segít eligazodni a kínálatban, és megtalálni a megfelelőt.

Házi készítésű fagyi a fagylaltgépből? Íme a legjobb receptek!

Próbáltál már otthon fagylaltot készíteni? Ha igen, akkor valószínűleg durva vízkristályokat tartalmazott, amelyek kaparták a nyelved. A fagylaltkészítő gépek segítségével bársonyosan sima fagyi készíthető. A fagyigépben való fagylaltkészítés egyszerű, ráadásul a fagylalt receptjét az ízlésednek és preferenciáinak megfelelően alakíthatod, így pontosan tudhatod, hogy miből áll a fagylaltod. Nézzük meg együtt, hogyan készül a fagyi a fagylaltgépben, bemutatunk néhány trükköt, valamint a legjobb házi készítésű fagylaltok receptjeit.

Vízforraló tisztítása egyszerűen (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A legtöbben minden nap használjuk a vízforralót. Nagyon kényelmes módja annak, hogy gyorsan és egyszerűen vizet forraljunk a teához vagy a kávéhoz. De gyakran megfeledkezünk a rendszeres karbantartásról. Szeretnéd kíméletesen megtisztítani a vízforralódat az otthonodban megtalálható alapanyagok segítségével? Akkor olvasd el cikkünket, amely részletes útmutatóként szolgál a vízforraló tisztításához.

Milyen fagyasztószekrényt vegyek?

Több helyre van szükséged a mélyfagyasztott élelmiszerek tárolásához? Ha egy átlagos méretű háztartásba keresed a megfelelő készüléket, akkor jó helyen jársz, a fagyasztószekrény ideális választás. Kevés helyet foglal, az élelmiszerek számára pedig rendezett tárolóhelyet biztosít az egyes fiókokban. Útmutatónk segít a megfelelő fagyasztószekrény kiválasztásában, valamint megválaszolja a témával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Milyen elektromos tűzhelyet vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A villanytűzhely esetében mind a főzőlap, mind a sütő elektromos árammal működik. A legnépszerűbb megoldás az indukciós és a kerámialapos tűzhely, amelyek modern megjelenésűek, és számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a főzést.

5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez

A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!

Mosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén?

A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj van a készülékkel. Annak érdekében, hogy ne lepődj meg a mosógép kijelzőjén felvillanó ismeretlen szimbólumoktól és a hangjelzésektől, részletes áttekintést készítettünk számodra, amelyben a legnépszerűbb gyártók által használt mosógép hibakódok mind megtalálhatók.

Milyen standard mosogatógépet vegyek?

A mosogatógép kétségtelenül megkönnyíti a háztartás mindennapi működését, és szinte már elképzelhetetlen az élet nélküle. Éppen ezért a mosogatógép kiválasztásakor körültekintően kell eljárnunk, és meg kell tudnunk minden fontos jellemzőt és funkciót, amit egy mosogatógép manapság kínálhat. Legyen szó a mosogatóprogramok variálhatóságáról, az energiatakarékosságról vagy az okos, modern funkciókról - útmutatónkból minden kérdésedre választ kaphatsz.

A vasaló tisztítása - Hogyan és miért?

Hogy a vasalás könnyű és hatékony legyen, érdemes a vasalót is időnként megtisztítani, és megadni neki a szükséges törődést. Cikkünkben hasznos tippeket és útmutatásokat találsz a vasaló tisztítása, a vasalótalp tisztítása, a gőzölős vasaló tisztítása, valamint a vízkő- és mészlerakódások eltávolítása kapcsán. A gőzölős vasaló tisztításához nem kell speciális termékeket vásárolnod, minden háztartásban általánosan megtalálható termékekkel is boldogulhatsz.

A sütők szimbólumai és jelei

A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 

Sodastream patron cseréje (ÚTMUTATÓ)

Ha Sodastream eszközzel rendelkezel, időről időre le kell cserélned a patront. Cikkünkben egy egyszerű, részletes útmutatót találsz arról, hogyan kell ezt csinálni. Olvasd el a Sodastream patron cseréjének leggyakoribb hibáit is, és adunk hozzájuk néhány hasznos tippet, amelyek mindenképpen hasznosak lesznek azok cseréjénél.

Hogyan tisztítsuk ki a sütőt

A sütő tisztítása nem kell, hogy akkora fejfájás legyen, mint ahogyan az a belsejébe nézve tűnhet. Megmutatjuk, hogy kell kitisztítani a zsírt és az odaégett ételmaradékokat a sütőből anélkül, hogy a kezed belefáradna. Vegyszermentes módszert keresel a sütő tisztítására? Akkor tippet adunk, hogyan zajlik a sütő tisztítása ecettel vagy szódabikarbónával, hogy úgy ragyogjon, mintha új lenne. Ha pedig új sütőt keresel a konyhádba, akkor biztosan jól fog jönni néhány tanács, hogy miként tudod kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő sütőt.

Főzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben

A légkeveréses sütő minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés, és ráadásul nem csak főzésre és sütésre használható. Nagyszerű eszköz például különböző élelmiszerek szárítására vagy befőzésére egyaránt, ezért ne félj nekilátni, és kipróbálni a légkeveréses sütőkre vonatkozó receptjeinket.

Hogyan működnek az öntisztító funkciójú sütők

Az innovatív öntisztító funkcióval rendelkező modern sütők jelentősen megkönnyítik a karbantartást, és megoldják a sütő tisztításának gyakori kérdését. Azonban többféle öntisztító funkció létezik, ezért itt egy rövid áttekintés és leírás arról, hogyan működik a pirolízis, a katalitikus tisztítás vagy a gőztisztítás.

Hogyan tisztítsuk meg az üvegkerámia főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Bár az üvegkerámia főzőlap felülete sima, amely könnyen tisztítható, mégis gondoskodni kell róla. Ideális esetben rendszeresen és minden főzés után meg kell tisztítani, így elkerülhető a rászáradt foltok és az odaégett ételek fáradságos eltávolítása. Tanácsokkal látunk el, hogyan tisztítsd megfelelően, hogy ne csökkenjen az élettartama, milyen tisztítószereket válassz a kívánt eredmény eléréséhez, és mire figyelj, amikor ilyen típusú főzőlapot választasz. Cikkünkben hasznos tippeket és trükköket találhatsz.

Milyen kávéfőzőt vegyek?

Ki ne szeretné átadni magát egy igazi olasz eszpresszónak, gazdag tejréteg borította cappuccinónak és egyéb kávéspecialitásoknak minden nap? Ha az otthonod kényelmében szeretnéd élvezni az ízletes italokat, nem tehetsz mást, minthogy beszerzel egy minőségi kávéfőzőt. A piacon különféle típusú modelleket találhatsz, mi pedig tanácsot adunk, hogyan találd meg a számodra legmegfelelőbb darabot.

Milyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.

20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10