Oldal frissítése

Návody a průvodci

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak?

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai?

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk.

KaiOS operációs rendszer: magasabb szintre emeli az olcsóbb telefonokat

A KaiOS egy klasszikus nyomógombos telefonokhoz tervezett operációs rendszer. Célja, hogy a régebbi telefonokat összekapcsolja a modern digitális korszakkal. A KaiOS lehetővé teszi az alkalmazások letöltését a speciális KaiStor-ról, a 4G hálózat használatát az internetezéshez, de a telefonálást és a csevegést is. Mindezt alacsony akkumulátorigény mellett.

Telefon használata webkameraként (ÚTMUTATÓ)

Az online találkozók ma már mindennaposak, így a webkamera a számítógépek fontos részévé vált. Ha nem szeretnél beruházni egy új webkamerába, készíts egyet a saját telefonodból. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban.

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható.

Telefon adatok végleges törlése biztonságosan (ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy a gyári beállítások visszaállítása valójában nem törli az adatokat? Ha túladsz egy régi telefonon, tableten vagy akár laptopon, alaposabban törölnöd kell az adatokat, hogy az érzékeny információk, bejelentkezési adatok, hitelkártyaadatok, és végső soron a fotóid és dokumentumaid ne legyenek kitéve a visszaélés veszélyének. Hogyan törölhetők biztonságosan az adatok az Android és iOS készülékekről?

A legjobb fotómobilok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is megfogalmaztunk, amelyek segítenek eligazodni a mobiltelefonok fényképezést érintő jellemzőiben.

Műholdas telefon: hogyan működik és mennyibe kerül a hívás?

A műholdas telefon egy olyan kommunikációs eszköz, amely lehetővé teszi, hogy ott is kapcsolatot létesíts, ahová a hagyományos mobiljel nem ér el. Cikkünkből mindent megtudhatsz a műholdas telefonokról, amit tudni kell.

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak.

Telefon csatlakoztatása számítógéphez (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan csatlakoztathatod a mobiltelefonodat a számítógépéhez, például ha fájlokat kell átvinned egyikről a másikra vagy akár mindkét irányba? Akkor cikkünk pont neked szól. Tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan csatlakoztasd a számítógépedet és mobiltelefonodat.

Telefon újraindítása (ÚTMUTATÓ)

Ha a mobiltelefon nem reagál vagy nem működik úgy, ahogyan kellene, az újraindítás egy lehetséges megoldás. Előfordulhat azonban, hogy a telefon egyáltalán nem reagál semmire. Cikkünkben ismertetjük a telefon újraindításának alapvető típusait, és elmagyarázzuk, hogyan érheted el őket.

Telefon lehallgatás – Hogyan észlelhető és mire kell figyelni?

Azt gyanítod, hogy lehallgatják a telefonodat? A lehallgatás hozzáférést jelent az SMS-ekhez, a csevegőalkalmazásokhoz, sőt, még a készülék tartózkodási helyéhez is. Cikkünkből megtudhatod, mi az a lehallgatás, és hogyan észlelheted a telefonodon.

A legjobb strapatelefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

A strapabíró telefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Így nem is csoda, hogy a kínálat folyamatosan bővül. Már rég nem csak egyszerű nyomógombos modellekről van szó. A Samsung, az Apple és más gyártók csúcskategóriás készülékei is már IP67-es vagy IP68-as minősítéssel büszkélkedhetnek. Melyik a legjobb strapabíró okostelefon? Cikkünkből megtudhatod.

Mi az a VoLTE, hogyan működik és milyen előnyei vannak?

A VoLTE egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a telefonhívások lebonyolítását az adathálózatokon keresztül. Ez számos előnnyel jár, mint például a jobb hívásminőség és az üzemzavarokkal szembeni ellenálló képesség.

Telefonok összehasonlítása. Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A piacon kapható mobiltelefonok kínálata valóban nagyon változatos, és ha új mobiltelefont szeretnénk választani, a mobiltelefonok összehasonlítása, pontosabban azok paramétereinek összehasonlítása segíthet a választásban. Emellett jól jöhetnek a különböző kategóriák legjobb mobiltelefonjairól szóló naprakész ismertetők is.

Víz (IPX) és szilárd testek (IP) elleni védettségi szintek. Mit jelentenek a számok?

Nem igazán tudod, hogyan kell értelmezni a Protection Rating (IP) jelölést? Nagyon egyszerű, minden egyes számjegy egyedi jelentéssel bír. Cikkünkből mindent megtudhatsz az egyes védettségi szintekről.

A legjobb mini telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Bár a trendet még mindig leginkább a nagy kijelzős telefonok képviselik, érthető, hogy nem mindenkinek ideálisak. Ha kíváncsi vagy, milyen előnyöket nyújtanak a kis méretű okostelefonok, és milyen típusaik léteznek, akkor ne hagyd ki cikkünket. Összeállításunk mini okostelefonok széles választékát kínálja többféle méretben és árkategóriában.

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az árcédula az, ami helyenként meglepő lehet.

A mobiltelefonok nem szeretik a telet. Hogyan használd a telefonodat a hidegben?

A mobiltelefonunk mindig velünk van. Még télen, a csípős hidegben is. Ez nem tesz jót nekik. Hogyan bánjunk a telefonunkkal, ha hideg van és nulla fok alatt mutat a hőmérő? Mit kerüljünk? Cikkünkben tanácsokkal látunk el.
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20