Oldal frissítése

Fejhallgatók

Az impedancia arról árulkodik, hogy a fejhallgató hogyan fog kijönni a lejátszóval

A fejhallgatók paraméterei között találkozhatunk az impedancia fogalmával. Ez egy olyan paraméter, amelyet semmiképp sem szabad alábecsülni. Alapvetően azt mondja meg, hogy a fejhallgató mennyire jól - vagy mennyire rosszul - jön ki a hangforrással, telefonnal, lejátszóval vagy vevőegységgel.

Milyen vezeték nélküli fülhallgatót vegyek

A vezeték nélküli fülhallgató szabadságot ad. Nem fog többé előfordulni, hogy a vezeték megfeszül vagy összegabalyodik, és nem is fogsz többé megbotlani benne. Ez a fülhallgatótípus igazán sokoldalú, amely jól használható számítógéphez, tévénézéshez, játékhoz, de akkor is jól jön, ha a városban bóklászol, sportolsz vagy utazol.

Fejhallgató kagylók

A kagylók a fejhallgató azon részei, amelyekben azok a komponensek találhatóak, amelyek a hangot generálják. A belső részük párnázott, ami biztosítja a kényelmes viselést és zenehallgatást. A "kagyló" megjelölés elsősorban a fejhallgatóknál használatos, a fülhallgatóknál nem.

Fejpánt

A fejpánt összeköti a fejhallgató kagylóit és biztosítja a fülhöz történő rögzítésüket. Fémből vagy acélból készül, az olcsóbb fejhallgatóknál pedig műanyagból. A fejpántot általában tágíthatóan alakítják ki, hogy illeszkedjen a különböző fejméretekhez.

Fülpárna

A fülhallgató azon része, amely közvetlenül érintkezik a füllel. A fülpárna puha, hogy több órás zenehallgatás után is kényelmes legyen. Hasított bőrből, szövetből vagy műbőrből készül.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10