Oldal frissítése

85" TCL 85C735

+ 3 év garancia regisztráció után
4,9 14 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
654 890 Ft

85" TCL 85C735

TCL QLED C735 - Prémium Google TV kiváló  képpel és hanggal

A QLED C735 televízióval nagyszerű látványban lehet részed - különösen a QLED technológiának és az összes HDR formátum támogatásának köszönhetően. A legnépszerűbb szolgáltatások, például a Netflix, az Apple TV, az HBO Max, az Amazon Prime és a Disney+ filmjei és sorozatai ezen készüléken lenyűgöző vizuális élményt nyújtanak. A panel 144 Hz-es frissítési frekvenciájának köszönhetően a gyors tempójú jelenetek rajongói is ellesznek ragadtatva. A játék pedig egy teljesen új szintre emelkedhet a C735 készüléknek hála. 144 Hz, VRR, Freesync Premium*, ALLM - ez a TV a legmodernebb funkciók egész sorát kínálja a legigényesebb gamerek számára. A nagyszerű képet az Onkyo audio jóvoltából nagyszerű hangzás egészíti ki. A TCL QLED C735 a legújabb Google TV rendszerrel működik, és igazán elegáns, fém, keret nélküli kivitelben készült.

QLED az élénk és természetes színek nyújtotta nagyszerű élményéért

A TCL C735 sorozat több mint 1 milliárd színt és árnyalatot képes megjeleníteni, és a 100%-os színtérrel büszkélkedhet, így nagyszerű vizuális élményt nyújt. A színek minden fényerősségi szinten tiszták, élénkek és természetesek lesznek. A készüléket Quantum Dot technológiával is felvértezték, ezért szerepel a nevében a QLED jelző. Emellett a TCL QLED C735 televíziót Direct LED háttérvilágítással is ellátták, amely a VA panellel kombinálva kiemelkedő kontrasztot és mély feketéket eredményez, így tökéletesen alkalmas a HDR tartalmak részletgazdag és élénk színekben történő megjelenítésére.

4K HDR PRO: a legjobb HDR minőség a TCL QLED C735 részletgazdag és élénk színekben pompázó képe érdekében

A 4K HDR PRO jelölés garantálja, hogy a TCL 85C735 készülékben valóban kihasználhatod a HDR nyújtotta előnyöket. Mindezt a nagy kontrasztnak és a Quantum Dot technológiának köszönhetően, amely a HDR-re jellemző lenyűgöző színeket és a köztük lévő egyenletes átmeneteket szavatolja.

TCL 85C735 televízió

TCL QLED C735 HDR MULTIFORMAT technológiával- az összes HDR formátum támogatása

Bármilyen HDR forrást veszel igénybe, a TCL QLED C735 automatikusan kiválasztja a legjobb beállítást. A HDR-nek különböző formátumai vannak: az alapformátum a HDR10. A HLG-t sugárzott műsorokhoz tervezték. A HDR10+ és a DOLBY VISION a legfejlettebb HDR formátumok, amelyekkel bármilyen típusú jelenet a legjobb minőségben jelenik meg. A Dolby Vision a HDR formátumok képzeletbeli királya, mivel megtalálható a piac legnépszerűbb szolgáltatásaiban, így például a Netflix, az Apple TV, az HBO Max, a Disney+, az Amazon Prime, és az Xbox is támogatja. A TCL QLED C735 a 55"-es és annál nagyobb méretű készülékek esetén ráadásul Dolby Vision IQ technológiát is kínál. Ez a TCL QLED C735 fényérzékelőjével együtt optimális képbeállításokat biztosít a nap bármely időszakában.

TCL 85C735 televízió

Game Master Pro - légy profi gamer a TCL QLED 85C735 készülékkel!

A Game Master Pro funkciócsomaggal előnyre tehetsz szert a versenytársaiddal szemben. A játékokban nemcsak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakció és a rövid válaszidő is. A HDMI 2.1 és a 144 Hz-es VRR és ALLM segítségével a játék valódi élmény lesz. A VRR-nek köszönhetően a játékok elképesztően simán futnak - nincs akadozás, a gyors 144 Hz-es frissítési frekvencia pedig éles, egyenletes mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció garantálja, hogy a TCL QLED C735 automatikusan a lehető legjobb játékteljesítményt állítsa be, ha egy korszerű játékkonzolhoz vagy egy nagy teljesítményű, HDMI 2.1 támogatással rendelkező PC-hez csatlakoztatod.

*Ehhez a funkcióhoz HDMI 2.1-es játékkonzol vagy PC szükséges. 

Prémium Onkyo hangszórók Dolby Atmos és DTS-HD támogatással

A TCL C735 hangszóróit a neves Onkyo hangtechnikai cég hangolja, és garantálja a tiszta és dinamikus hangzást. A Dolby Atmos vagy a DTS-HD támogatása révén magával ragadó térhatású hangzást élvezhetsz, különösen a népszerű streaming szolgáltatásokból származó tartalmak, játékok és UHD Blu-ray lemezről lejátszott filmek megtekintésekor.

*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye. 

Google TV - korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

A Google TV számos olyan érdekes funkciót kínál, mint például a Google Home, a Google Assistant és a Chromecast. Így lehetővé válik a tartalmak vezeték nélküli megosztása, a mobileszközök és számítógépek tükrözése, a hang használata és a TV intelligens otthonba történő integrálása is. A Google TV az alkalmazástámogatás tekintetében is páratlan.

És ha Apple felhasználó vagy, akkor sem kell aggódnod! A Google TV remekül kijön az Apple-el. Az Apple TV érhető el az alkalmazások között, miközben a TCL QLED C735 támogatja a HDR Dolby Vision-t az Apple TV maximális tartalomminősége érdekében.

Hands-Free Google Assistant - a Google TV-t a hangoddal is vezérelheted

A Google Assistant a Google TV világában a te kalauzod és társad lehet. Így például a YouTube-on egyszerűen megtalálhatod kedvenc videóid, amelyeket még a legfiatalabb nézők - a gyerekek - is értékelni fognak. Könnyen megtalálhatják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a címet be kellene gépelniük a virtuális billentyűzeten. Csak mondd ki mese címét, és a Google TV megtalálja a videót! A Hands-Free Voice Control azt jelenti, hogy a mikrofon közvetlenül a TV-ben található, de a TCL QLED C735 készülékhez egy intelligens távirányító is tartozik, amely szintén rendelkezik beépített mikrofonnal.

Google Duo - a TCL QLED C735 készüléken hang- vagy videohívásokat is indíthatsz szeretteiddel 

A Google Duo egy kommunikációs platform, amely mobileszközökön, számítógépeken, Google TV-n és Android TV-n használható. Egy UVC-kompatibilis USB-kamerát csatlakoztatva kommunikálhatsz a TV-n barátaiddal, vagy akár online fitneszórán is részt vehetsz az edződdel. Az alkalmazás ingyenes, és a Google-fiókodon keresztül elérhető.

Rengeteg tartalom 4K HDR minőségben

A Google TV rengeteg alkalmazást tartalmaz, köztük a világ legnépszerűbb streaming szolgáltatásait, amelyek hazánkban is kezdenek elterjedni. Így a Netflix, az Apple TV, az Amazon Prime, az HBO Max, a Disney+ és számos más szolgáltatás tartalmát elérheted. Az ingyenes 4K HDR tartalmakat a YouTube-on is élvezheted.

TCL 85C735 televízió

TCL QLED C735 vékony, fémből készült, keret nélküli kialakítással

A fémelemek használata nemcsak elegáns kinézetet biztosít, hanem a készülék tartósságát is növeli. A keret nélküli kialakítás gyönyörűen kiemeli a képet. A TCL QLED C735 bármely belső térben jól mutat.

TCL 85C735 televízió

Központi talapzat praktikus kábelelvezetéssel

A TCL C735 keskenyebb bútorokon is elhelyezhető a központi talapzatnak köszönhetően, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a kábelek akadálytalanul áthaladhassanak rajta. Gyönyörűen illeszkedik bármilyen belső térbe. A készülék szabványos konzolok segítségével természetesen a falra is felszerelhető.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 187,5 cm
Magasság 117,5 cm
Mélység 42,5 cm
Magasság talp nélkül 107,5 cm
Mélység talp nélkül 7,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 187,5 cm
Tömeg 50 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Szürke

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban
Kód:  WK690g3c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  85C735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05