Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TCL

TCL televize, elektronika a spotřebiče

TCL: innovatív elektronika és megbízható készülékek az otthonod számára

A TCL márka a világ egyik vezető technológiai innovátora a televíziók, kijelzők, mobileszközök és egyéb otthoni elektronikai vagy háztartási készülékek terén. A vállalatot 1981-ben alapították, és azóta világszerte elterjedt. Jelenleg több mint 160 országban fejleszti, gyártja és forgalmazza termékeit. A TCL célja, hogy olyan innovatív technológiákkal rendelkező, funkcionális termékeket dobjon piacra, amelyek minél több ember életét teszik könnyebbé és élvezetesebbé.

TCL televize

TCL - vezető a TV kategóriában

A TCL büszkélkedhet azzal, hogy a világ második legnagyobb TV-gyártója és innovátora. A TCL kínálatában Google TV / Android TV operációs rendszerrel ellátott televíziók is megtalálhatók, amelyek hatalmas alkalmazási és funkciópotenciállal rendelkeznek. A gyártó a kiemelkedő képminőségre összpontosít, amelynél a legfejlettebb típusú háttérvilágításnak, a Mini LED-nek köszönhetően, amelyet elsőként vezetett be a világon, a mércét is magasra teszi. A Mini LED háttérvilágítás nagy fényerőt és kontrasztot biztosít, a Quantum Dot technológia pedig lenyűgöző színeket biztosít számos TCL termékben. A leggyorsabb frissítési sebességgel, alacsony válaszidővel és játékfunkciókkal a filmek szerelmeseinek, a sportrajongóknak és az igényes játékosoknak egyaránt tetszik.

TCL Soundbarok - a hangsúly a hangminőségen és a térhatású hangzáson van

A TCL soundbarok hangsúlyt fektetnek a hangminőségre, valamint a térhatásra és a dinamikára, ami nagyon fontos a filmek, játékok és sportok szerelmesei számára.A Dolby Laboratories és a DTS prémium hangtechnológiáit használják, és térhatás-növelő technológiákkal is rendelkeznek. A kiválasztott modellek WiFi Smart funkcióval is fel vannak szerelve, és támogatják az olyan fejlett funkciókat, mint a Chromecast, az Apple AirPlay 2 és a Google Assistant, így nemcsak a tévéhangzás élményének fokozására használhatod őket, hanem okos otthonod elemeiként is.

TCL soundbarok
TCL hűtőszekrények

TCL hűtőszekrények - tökéletes társak minden otthonba

A TCL hűtőszekrények ötvözik az elegáns dizájnt az energiahatékonysággal, és olyan funkciókat kínálnak, amelyek biztosítják a hosszan tartó frissességet és optimális felhasználói élményt nyújtanak. A kiválasztott modellekhez 10 év garanciát is kapható az inverteres kompresszorra. A hűtőszekrények megjelenése nemcsak esztétikai elem, hanem a kiválóságról szóló nyilatkozat is. A modern dizájn prémium minőségű anyagokkal párosul, és könnyedén illeszkedik személyes stílusodhoz. Az innovatív frissességvédelmi technológiák éjjel-nappal működnek, hogy az ételek hosszabb ideig maradjanak ízletesek. A TCL inverteres kompresszorával kombinálva tartós megbízhatóságot biztosít, csendes, mégis rendkívül környezetbarát, környezet- és pénztárcakímélő.

TCL mosógépek - partnerek a mosás kezelésében

A TCL mosógépek az innovációt, a technológiát és a fenntarthatóságot ötvözik egyben. Az A energiaosztállyal biztos lehetsz abban, hogy hatékony és kíméletes mosást kapsz, amely pénzt takarít meg neked és a minket körülvevő természetnek. A 10 év garanciával ellátott inverteres motor nemcsak csendes és zökkenőmentes működést biztosít, hanem a mosógép élettartamát is növeli. A TCL mosógépek gőzprogramja a mélytisztítás kulcsa. Eltávolítja a szennyeződéseket és az allergéneket, így a mosott ruhák friss illatúak, tökéletesen tiszták és higiénikusak lesznek. A késleltetett befejezés funkcióval pedig te irányíthatod az időt. Állítsd be a mosógépet az igényeidnek megfelelően, és élvezd a mosás rugalmas időbeosztását. Nincs többé rohanás - csak kényelmes mosás, ahogy neked megfelel.

TCL mosógépek
TCL telefonok

A legjobb technológia a kezedben a TCL tabletekkel és telefonokkal

A TCL NXTPAPER mobiltelefonok a forradalmi technológiát ötvözik az elegáns dizájnnal, a kijelzők határait feszegetve, és egyedülálló felhasználói élményt nyújtanak számodra. Az NXTPAPER technológia forradalmi változást hoz, és a papírszerű kijelzőnek köszönhetően a telefonon lévő tartalmat úgy olvashatod, mint egy könyvet vagy újságot, ami kevesebb szemfáradtságot és jobb olvashatóságot jelent közvetlen napfényben. A TCL mobilok a vékony, modern dizájnt ötvözik a prémium minőségű anyagokkal. A gondtalan teljesítményre is számíthatsz, különösen a többfeladatos munkavégzés, a játék vagy a fontos pillanatok megörökítése során a kiváló minőségű kamerával. A TCL NXTPAPERrel olyan eszközt kapsz, amely megváltoztatja a digitális világ szemléletét.

Paraméterek módosítása
102 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20