Oldal frissítése

85" Hisense 85E6NT

Ingyenes
szállítás boltjainkba
590 490 Ft

85" Hisense 85E6NT

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű HISENSE tévé. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) és 11 ms-es válaszidő nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 85
Televízió 85

85" Hisense 85E6NT televízió fő paraméterei

  • A csodálatos HISENSE TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A TV 11 ms válaszidővel rendelkezik
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • DTS Virtual: X biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Lenyűgözően éles kép

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a nagyszerű HISENSE TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást nyújt, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 85
Televízió 85

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely segít elérni a tiszta képet.

HDR formátum támogatás

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 85
Televízió 85

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Ez a nagyszerű HISENSE TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Vidaa okos TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Amazon Alexa. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten.

Televízió 85
Televízió 85

Használd ki a nagyszerű HISENSE televízió összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint DTS Virtual: X. A TV hangkalibrációs funkcióval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV elemzi azt a környezetet, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény érdekében. Minden bizonnyal tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozás lehetősége. A TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül tudjuk állítani. Amennyiben csatlakoztatjuk a fejhallgatót a TV-hez, beállíthatjuk a számunkra kényelmes hangerőt anélkül, hogy az befolyásolná a beépített hangszóró hangerejét.

Televízió 85
Televízió 85

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a modern HISENSE LCD LED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

118,2 × 189,2 × 47,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

109,2 × 10,2 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

37,1 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 11 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 189,2 cm
Magasság 118,2 cm
Mélység 47,4 cm
Magasság talp nélkül 109,2 cm
Mélység talp nélkül 10,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 156,6 cm
Tömeg 37,1 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS022x52f
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  85E6NT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15