Oldal frissítése

HISENSE

Hisense márka

Hisense - modern technológia a gondtalan élethez

A Hisense a nemzetközi technológiai készülékek piacának egyik vezető vállalata. Látványos televíziók, megbízható hűtőszekrények, hatékony mosógépek és más kiváló minőségű termékek gyártására összpontosít. Több mint 50 éves működése során a Hisense rengeteg értékes tapasztalatot szerzett, ami a piac egyik vezetőjévé teszi. Ők is hisznek abban, hogy a technológia összeköt minket szenvedélyünkkel, megkönnyíti életünket és jobb világot teremt. Ezért a Hisense célja a folyamatos innováció és a határaik feszegetése.

Hisense TV

A Hisense TV-k tökéletesen megragadják a valóságot

A Hisense fő büszkesége a káprázatos televízióik. Portfóliójukban egyedülálló tévék találhatók szabadalmaztatott ULED (Ultra LED) technológiával, amelyet tökéletes részletek, tiszta mozgás és nagyobb fényerő jellemez. Az egyedülálló ULED tévék mellett olyan változatok is kaphatók, amelyek OLED vagy QLED panellel rendelkeznek. Ezek tökéletes feketével és hihetetlenül valósághű színekkel lepnek meg. Természetesen a Hisense TV-k akár 4K felbontást, akár 144 Hz-es képfrissítési frekvenciát, HDR-t és magával ragadó térhatású hangzást kínálnak.

A Hisense hűtőszekrények megőrzik az ételek minőségét

A Hisense hatékony hűtőszekrényeket hozott létre a modern konyhákba. Ezek a készülékek a legújabb funkciókkal vannak tele. Kívülről elegáns dizájnjukkal, belülről pedig okos funkcióikkal nyűgöznek le, mint például a No Frost, Zero Zone, Holiday Mode vagy a hőmérséklet szabályozása. Az erőteljes ökohűtésnek hála a Hisense hűtőszekrények biztosítják, hogy az élelmiszerek sokkal tovább maradjanak frissek. Akár kombinált, mini vagy amerikai hűtőszekrényt keresel, a Hisense modellekre mindig számíthatsz.

Amerikai Hisense hűtőszekrény
Hisense mosógép

Hisense mosógép - okos és kényelmes mosás mindenkinek

A megbízható Hisense mosógép gondoskodik az összes szennyesedről. Nagy teljesítményű inverteres motorral rendelkezik, amely csökkenti az energiafogyasztást és a zajszintet anélkül, hogy a mosás minősége romlana. A Hisense mosógép a számos mosási és szárítási programnak hála mindenre készen áll. Értékelni fogod a gőzölési technológiát is, amely eltávolítja az allergéneket, valamint az automatikus adagolási funkciót, amellyel csak havonta körülbelül egyszer kell újratöltened a folyékony mosószert. Ez teszi a Hisense mosógépet igazán hasznos eszközzé minden háztartásban.

Élvezd a tiszta otthoni levegőt a Hisense légtisztítóval

Javítsd az otthoni levegő minőségét. A Hisense légtisztító akár 580 ㎥/h teljesítménnyel is rendelkezhet, és akár egy 75 ㎡-es helyiséget is képes megtisztítani túlzott zaj nélkül. A Hisense szűrők maximális hatékonyságot biztosítanak a HEPA tanúsítványnak köszönhetően. Akár a részecskék, baktériumok, vírusok, atkák és allergének 99,9 %át is kiszűrik, 0,3 mikronos méretig. Az egyszerű és praktikus működtetés az időzítőnek és az automatikus módnak köszönhetően gyerekjáték. A Hisense egyszerűen garantálja a tiszta levegőt.

Hisense légtisztító
Paraméterek módosítása
160 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10