Oldal frissítése

77" LG SIGNATURE OLED77W7V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

77" LG SIGNATURE OLED77W7V

Egyszerű, de nagyszerű

A Picture on Wall design elhozza a legújabb technológiát. A legfrissebb OLED képalkotó technológiával csak a legjobbat kapod, függetlenül attól, hogy milyen szögből nézed. 4K felbontást, fejlett HDR méretezést és széles látószöget kínál a hihetetlenül kontrasztos színek mellett, amelyeknek a közönséges televíziók a közelébe sem érhetnek.

Beleolvad a falba

Az LG SIGNATURE OLED elég vékony ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a falhoz és szinte egybeolvadjon vele. Nem vet árnyékot, és pont úgy néz ki, mint egy ablak egy másik világra. Mindent gyönyörűen fogsz látni rajta.

Megfelelő kialakítás

A minimális vastagság miatt a TV-készülék nincs hangrendszerrel felszerelve, amelyet a gyártó egy 4.2 csatornás hangsugárzóval oldott meg. Az egyedülálló hangszóróból kijövő hang a mennyezetről visszaverődik, így tökéletes visszhang hatást eredményez.

Kiváló minőségű kép

A tökéletes színek csak a tökéletesen fekete háttéren érvényesülnek jól. Tapasztald meg a legmagasabb igényeket és profikat is kielégítő képminőséget.

Az egyedülálló képpont-megvilágítási technológia biztosítja a tökéletes fekete megjelenítést a fény szivárgása nélkül, és korlátlan kontrasztarányt kínál. Ezért az LG OLED TV-k lehetővé teszik a fekete árnyalatok tökéletes reprodukálását, és illetve színeket is tökéletesen jelenítik meg teljes szépségükben. Élvezd a több mint egymilliárd élénk színt, amelyet egy 10 bites panel hoz létre.

Moziszerű élmény az otthonodban

A W7 sorozatú televíziók az első olyan TV-k, amelyek támogatják a Dolby Vision ™ és a Dolby Atmos® formátumokat. A kombináció eredménye tökéletes - a kiváló kép- és hangminőség lehetővé teszi, hogy otthonod kényelmében élvezd a prémium minőségű vetítést.

Az aktív HDR minden szokásos formátumon felülkerekedik

A Premium HDR tartalmat is támogatja, beleértve a Dolby Vision ™ -t, amely kompatibilis az általános HDR10 és HLG formátumokkal. Az LG által kifejlesztett aktív HDR technológia optimalizálja az egyes HDR tartalmak minőségét, így látványosabb és valósághűbb vizuális élményt élvezhetsz.

A W7 televízió, amely támogatja a HDR Dolby Vision ™ formátumot, dinamikus metaadatokkal kezeli mindegyik képkockát, így a rendezők szempontját hozza el a nappalidba. A HDR10 és HLG formátumok esetén az LG kizárólagos feldolgozási technológiát alkalmaz. A technológia által létrehozott dinamikus adatoknak köszönhetően a tartalom jobb minőségben jelenik meg.

DOLBY ATMOS® - tökéletes hangzás

A Dolby Atmos® technológia háromdimenziós hangsávot hoz létre, amely minden objektum egyedülálló visszahangzását is magában foglalja.

A Dolby Atmos® számodra és minden más néző számára is rendkívüli valósághű visszhangzást biztosít. Ez a technológia olyan térhangzású rendszer, amely a képen lévő tárgyak mozgásához igazítja a hangot. Részletehbe menően, hallani fogod ahogy a hang minden irányba terjed felfelé, lefelé, balra és jobbra is. Alapvetően teljes surround hangzást biztosít.

Összhangban a te életmódoddal

Felejtsd el a nagyméretű tévékészülékeket, melyeket eddig néztél. Az új LG W7 OLED TV nemcsak a falba olvad bele teljesen észrevétlenül, hanem az életedbe is.

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen tárháza

Internet-hozzáférés, film- és zenelejátszás, valamint a kedvelt szolgáltatások, például a Netflix és az Amazon, mindegyik a kezed ügyében. Az egyszerű navigációt a Magic Remote biztosítja, amelynek segítségével kényelmesen kommunikálhatsz a tévékészülékkel a kurzoron keresztül, kattinthatsz és görgethetsz is. A kényelmed érdekében egyes funkciókat hangutasításokkal is vezérelhetsz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Magasság talp nélkül 98,9 cm
Mélység talp nélkül 0,6 cm
Tömeg 12,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607y7
Termékszám:  OLED77W7V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05