Oldal frissítése

75" Hisense 75E7NQ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
624 190 Ft

75" Hisense 75E7NQ

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek HISENSE televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 és 9,6 ms-es válaszidő örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 75
Televízió 75

75" Hisense 75E7NQ TV fontosabb paraméterei

  • A remek HISENSE televízió mozivá varázsolja otthonod
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 9,6 ms válaszidővel rendelkezik
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos és Dolby Audio MS12 biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Lenyűgözően éles kép

Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ezen HISENSE TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme QLED technológiát alkalmazó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Televízió 75
Televízió 75

Válj profi gamerré ezzel a nagyszerű HISENSE televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ezen HISENSE televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ezen Vidaa smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a fejlett HISENSE TV összes okos funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli környezetét, ahol található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény. Biztosan értékelni fogod az automatikus hangerőszabályozás lehetőségét. Itt a TV valós időben figyeli a hangerőt, és úgy állítja be, hogy minimalizálja a hangos és halk hangok közti átmenetet amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön tudjuk állítani. Amikor csatlakoztatjuk a fejhallgatót, saját igényeink szerint állíthatjuk be a számunkra kellemes hangerőt anélkül, hogy negatív hatással lenne a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 75
Televízió 75

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern HISENSE QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

104,4 × 167,6 × 37 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

96 × 8,7 cm (ma×mé)

Tömeg:

23,1 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 9,6 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,6 cm
Magasság 104,4 cm
Mélység 37 cm
Magasság talp nélkül 96 cm
Mélység talp nélkül 8,7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 131,8 cm
Tömeg 23,1 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020l9g05
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75E7NQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05