Oldal frissítése

70" Hisense 70A6K

199 900 Ft

70" Hisense 70A6K

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ezen HISENSE TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate) nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 30W-os hangszóró felel. Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert használja, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 70
Televízió 70

70" Hisense 70A6K TV alapvető tulajdonságai

  • A remek HISENSE TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 30W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 70" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Kivételesen éles képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 70" képátló mellett. Ez a remek HISENSE TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 70
Televízió 70

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely tiszta képet eredményez.

HDR formátum támogatás

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10+ és Dolby Vision. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 70
Televízió 70

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ezen Vidaa okos TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten.

Televízió 70
Televízió 70

Használd ki a nagyszerű HISENSE TV összes okos funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, ahol található, és kalibrálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a remek HISENSE LCD LED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

88,3 × 157,7 × 8,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

88,3 × 8,4 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

30,4 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 70 " (177,8 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 157,7 cm
Magasság 88,3 cm
Mélység 8,4 cm
Magasság talp nélkül 88,3 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 129,3 cm
Tömeg 30,4 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 30 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020v5b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  70A6K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05