Oldal frissítése

65" Hisense 65U6KQ

4,0 4 értékelés
277 190 Ft

65" Hisense 65U6KQ

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate) és 9,7 ms-es válaszidő nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Hisense 65U6KQ televízió legfőbb tulajdonságai

  • Eme HISENSE televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • A TV 9,7 ms válaszidőt garantál
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • 600 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző megmutatja a valódi színeket tiszta és természetes formájukban
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert használja
  • Mini LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • DTS Virtual:X garantálja a kristálytiszta hangzást
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint Telly és Antik TV

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a remek HISENSE TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A Mini LED technológia, a jobb fényerő és kontraszt érdekében, több száz vagy akár több ezer zónára oszlik. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja negatívan a kép világos részeit.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme QLED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelzőt egyedülálló technológia jellemzi, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál.

Televízió 65
Televízió 65

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A fejlett VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a remek HISENSE televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a remek Vidaa smart televízió sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett HISENSE tévé összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint DTS Virtual:X. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, ahol található, és kalibrálja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény érdekében.

Televízió 65

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű HISENSE QLED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, könnyedén rögzítheted USB-n keresztül egy külső merevlemezre, és nézd meg később. Ha unalmas a TV műsor, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

73,6 × 145,1 × 7,5 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,6 × 7,6 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

27 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 600 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly, Antik TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 9,7 ms
Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,1 cm
Magasság 73,6 cm
Mélység 7,5 cm
Magasság talp nélkül 83,6 cm
Mélység talp nélkül 7,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 120,8 cm
Tömeg 27 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020t6l10
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65U6KQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05