Oldal frissítése

50" LG 50NANO79

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" LG 50NANO79


Az LG 50NANO79 4K TV tökéletes élményt nyújt

LG 50NANO79 Real 4K felbontással és szinte irreális színekkel

Az LG NanoCell 4K technológiával minden pixelt külön-külön és tisztán élvezhetsz, ennek köszönhetően a kép nagyon közel áll a tökéletességhez. Az LG NanoCell nanorészecskéket használ, amelyek kiszűrik a színszennyeződéseket, tökéletesen reális képet hozva létre. Az eredmény egy tökéletes vizuális élmény, valódi 4K felbontással, amely a legigényesebb nézőket is kielégíti.


LG NanoCell TV négymagos 4K processzorral

Az LG 50NANO79 erőteljes négymagos 4K processzorral rendelkezik, amely fejlett algoritmusokkal hatékonyabban távolítja el a zajt, dinamikusabb színeket és kontrasztot hozva létre. Biztosítja az alacsony felbontású tartalom precíz átalakítását nagyobb felbontássá a 4K minőséget megközelítő reprodukcióval.

Élvezd az igazi moziélményt az LG 50NANO79 TV-vel 

Az LG NanoCell TV képernyőn minden jelenet valósághűnek tűnik az LG Nano Black technológia által létrehozott élénk színeknek és nagy kontrasztnak köszönhetően. Ezenkívül az optimalizált kép és hang még lenyűgözőbb élményt nyújt, amely nappalidat igazi mozivá varázsolja.


Nézd filmeket az alkotóik szándéka szerint

FILMMAKER MODE üzemmódban a processzor automatikusan kikapcsolja a mozgás simítását a teljes filmhatás elérése érdekében. Ennek köszönhetően nézheted kedvenc filmjeidet és egyéb tartalmaidat az LG 50NANO79 TV képernyőjén anélkül, hogy elveszítenéd az alkotók kreatív szándékát, az audiovizuális élményt a digitális mozi szintjére emelve.

A legújabb HDR formátumok támogatása

A modern HDR 10 Pro és HLG Pro formátumok támogatásával az LG NanoCell TV optimális képminőséget biztosít nagy dinamikatartomány mellett. Élvezni fogod kedvenc tartalmaidat nagyfelbontású, tökéletes színekkel és részletekkel sötét és nagyon világos jelenetekben is.

Végtelen szórakozás

A legújabb tévésorozatok, filmek, dokumentumfilmek vagy élő sportközvetítések mind egy helyen találhatók. A Netflix, az LG Channels és az Apple TV szórakoztató tartalmak gazdag tárházát kínálja.



Az LG NanoCell TV valósághű játékélményt nyújt

A virtuális világ az LG NanoCell technológiának és a valósághű színeknek köszönhetően jobban fog kinézni, mint a valóság. Élvezd a továbbfejlesztett valós idejű grafikát olyan fejlett játékfunkciókkal, mint a alacsony bemeneti késleltetés, HDMI 2.1 és HGiG mód, amely a grafikus kijelzőt a TV specifikációihoz és teljesítményéhez igazítja.

Alacsony bemeneti késés

Az LG 50NANO79 TV alacsony bemeneti késéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy azonnal és késedelem nélkül támadhasd ellenfeleidet. A beviteli késések minimalizálásával a játékban zajló akció szinkronban lesz az érzékszerveiddel a gyors ütemű játék közben.


Az LG 50NANO79 biztosítja az elképesztő élményt sportmérkőzések nézésekor

Az LG 50NANO79 TV Nano Accuracy technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a pontos színeket torzítás nélkül, bármilyen szögből láthasd. Az ultra nagy képernyő, a tiszta színek és a csodálatos képminőség minden rajongót örömmel tölt el, miközben sportot néz. A Motion Pro segítségével elmosódás nélkül nézheted az egyes játékosok összes gyors mozgását.

Virtuális hang

A 4K LG 50NANO79 TV gazdagabb, kétcsatornás 4.0 virtuális hanggal rendelkezik. Hozz létre térhatású hangzást a nappaliban két Bluetooth hangszóró csatlakoztatásával.

Sport értesítés

Most nem fogsz lemaradni egyetlen fontos részletről sem a Sports Alerts funkciónak köszönhetően, amely információkat kínál a meccs előtt, alatt és után, még akkor is, ha másik műsort nézel.


Kényelmesebb élet az LG ThinQ AI technológiával

Az LG 50NANO79 kompatibilis az intelligens LG ThinQ AI technológiával, amely támogatja a hangvezérlést, így kényelmesen irányíthatod otthonod más intelligens eszközeit. Nincs szükség távirányítóra, csak annyit kell tenned, hogy azt mondod: “Hi, LG“, és egyszerűen adj ki egy feladatot vagy kérdést. Az LG ThinQ AI fokozatosan megtanulja preferenciáidat a Deep Learning technológiának köszönhetően, így minél többet használod, annál jobban működik.

Az LG 50NANO79 lenyűgöz vonzó minimalista dizájnjával 

Az LG 50NANO79 50" 4K Smart TV első pillantásra lenyűgöz minimalista és átgondoltan részletgazdag kialakításával, ultravékony keretével, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen modern enteriőrbe.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia NanoCell
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 113 cm
Magasság 72,8 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 66,3 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 81,9 cm
Tömeg 12,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d01
Termékszám:  50NANO793NE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10