Oldal frissítése

50" Hisense 50A7300F

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Hisense 50A7300F

Élvezz minden részletet 4K HDR minőségben

Engedd magad elbűvölni az 50 hüvelykes, vonzó, keret nélküli kialakítású Hisense 50A7300F televízióval, amely bármely belső tér vonzó kiegészítője lesz. A 4K UHD felbontású felső LED-panel elképesztően valósághű képminőséget, kivételesen éles részleteket és természetes színeket nyújt a HDR 10 +/HLG szabvány támogatásának köszönhetően. A DTS Studio Sound technológia biztosítja a kiváló térhangzást és tiszta párbeszédeket, miközben a felhasználóbarát VIDAA operációs rendszer gyors hozzáférést biztosít a népszerű alkalmazásokhoz és intelligens funkciókhoz.

A Hisense 50A7300F támogatja a HDR 10+/HLG szabványt

A Hisense 50A7300F 4K TV képes professzionális HDR 10+/HLG tartalmak kezelésére kompatibilis forrásokból, például 4K Blu-ray Disc, USB vagy PlayStation és XBOX játékkonzolokból. A professzionális HDR technológia pontosabban állítja be a fényerőt és a szín szintjét az egyes jeleneteknél, így valósághűképet hoz létre részletesebb képekkel és élénk színekkel a sötét és világos részeken egyaránt.

50"-os Hisense 50A7300F TV Ultra Dimming technológiával

A Hisense Ultra Dimming technológia különböző kontrasztnövelő görbéket alkalmaz a képernyő különböző részein a lenyűgöző kép elérése érdekében. A kontraszt ezáltal nemcsak a részletekben, hanem az egész kép tekintetében is javul. Ezenkívül az UHD AI Upscaler technológia kedvenc filmjeid, tévéműsorod vagy sportközvetítésedHDvagy Full HD felbontásban fejleszti tiszta és éles képpé, megközelítve a 4K minőséget.

Lélegzetelállító kép, valósághű színekkel

A Precision Colour technikával rendelkező Hisense 50A7300F intelligens TV a színárnyalatok széles választékával varázsol el 10 bites színmélységgel, amely kiterjedt színinformációkat nyújt a valósághű vizuális élmény érdekében. A fejlett algoritmusoknak köszönhetően a színek a lehető legközelebb kerülnek a valósághoz.

A VIDAA segítségével hozzáférhetsz az intelligens multimédiás szórakozáshoz

A VIDAA U4.0 operációs rendszer a TV-t intelligens multimédia-központtá alakítja, intuitív felhasználói felülettel. A VIDAA sokféle alkalmazáshoz kínál hozzáférést, köztük a népszerű Netflix, YouTube, Prime Video, Red Bull TV illetve Voyo szolgáltatások, amelyek filmek-, sorozatok-,dokumentumfilmek-és sportközvetítések gazdag válsztékát kínálják. Multimédia lejátszáshoz, a mobileszközök tartalmának kivetítésére illetve az Amazon Alexa hangsegéd segítségével történő vezérlésre is lehetőség nyílik.

Remote NOW mobilalkalmazás

Miután párosítottad a Hisense 50A7300F készüléket a Remote NOW mobilalkalmazással (Android, iOS), kicserélheted a távirányítót okostelefonodra. Az alkalmazás lehetővé teszi a mobiltelefon tartalmának kivetítését közvetlenül a TV nagy képernyőjén, miközben kényelmes szövegbevitelt tesz lehetővé, és akára telefont egérként is használhatod a könnyebb böngészés érdekében.

A Smart TV Hisense 50A7300F gamer módot kínál a gördülékenyebb játék érdekében

Növeld nyerési esélyeid a gördülékenyebb játék közben, amelyet a rövidebb válaszidőnak köszönhetsz. A Hisense tévék válaszideje csupán 16 ms-ra, amelyet különösen sport- vagy versenyjátékok esetén értékelni. 

Smart TV Hisense 50A7300F tökéletesen egyenletes mozgást nyújt

A hagyományos tévéktől eltérően, amelyek hajlamosak elmosni a mozgást, a Smooth Motion technológiával rendelkező Smart TV Hisense azonosítja a gyorsan mozgó tárgyak legkisebb részleteit is, és rekonstruálja a képpontokat, hogy visszaállítsa a tiszta és sima mozgást, és megjelenítse az objektumpontoskörvonalát.Azeredménytökéletesen sima, elmosódásmentes mozgás, amelyet akciódús filmjelenetekben vagy sportközvetítések során élvezhetsz.

A Hisense 50A7300F térhatású hangzást nyújt a DTS VIRTUAL: X™ technológiának köszönhetően

Merülj el a DTS Virtual:X™ technológiával rendelkező integrált hangszórók nyújtotta magával ragadó térhangzásban. A TV a könnyebb érthetőség érdekében azonosítja és elválasztja a párbeszédet a háttérhangoktól, ezenkívül aerős basszusokkal gazdagodik, és hatékonyan csökkenti a zavaró zajt,ígybiztosítvaa kristálytiszta hangkimenetet.

Vezeték nélküli Bluetooth interfész

Könnyedén csatlakoztathatsz fejhallgatót, külső soundbarokat vagy hangszórókat a Hisense 50A7300F intelligens TV-hez vezeték nélküli Bluetooth-interfészen keresztül, így a hangot maximális minőségben élvezheted bosszantó kábelek nélkül.



Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Maximális fényerő 300 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,6 cm
Magasság 69,6 cm
Mélység 23,4 cm
Magasság talp nélkül 64,8 cm
Mélység talp nélkül 8,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 60,3 cm
Tömeg 10,4 kg
VESA felfüggesztés 200×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020l9d
Termékszám:  50A7300F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05