Oldal frissítése

43" Thomson 43QA2S13

4,0 1 értékelés
129 990 Ft

43" Thomson 43QA2S13

Vidd haza az intelligens szórakozást az egész család számára a Thomson 43QA2S13 4K UHD Android TV-vel

A Thomson 43QA2S13 egy elegáns szórakoztató társ magas képminőséggel és számos lehetőséggel. A televízión az Android TV operációs rendszerrel fut, amely az alkalmazások tartalmának és lehetőségeinek széles választékával rendelkezik. Az alkalmazások hivatalos forrása a Google Play Áruház, ahol számos IPTV alkalmazást, játékot és egyebeket találhatsz.  A megfelelő átló és az intelligens szórakozás kombinációjának köszönhetően a készülék kiválóan alkalmas nappaliba, nyaralókba vagy nagy gyerekszobákba. A klasszikus adások nézéséhez értékelni fogod a hármas tunert is, amely műholdas (DVB-S2), földfelszíni (DVB-T2) vagy kábeles (DVB-C) vételi lehetőséget biztosít.

Thomson 43QA2S13 televízió kiváló képminőséget kínál

Élvezd a lenyűgöző, nagy kontrasztú, színes képet a QLED technológiának köszönhetően. Emellett a Thomson 43QA2S13 okostévé általános képminőségét a részletes 4K UHD felbontás támogatja. A készülék támogatja a HDR10 és a Dolby Vision nagy dinamikatartományú szabványokat.

Dolby Vision és Dolby Atmos technológia a teljes audiovizuális élményért

A Dolby Vision és a Dolby Atmos támogatással teljes mértékben élvezheted a filmek, tévéműsorok nézését és a játékot. Ezek gondoskodnak a részletekkel, színekkel teli, kiváló minőségű képekről. A 16 W-os hangszórók olyan térhatású hangzást biztosítanak, amely tökéletesen körülvesz téged. A Thomson 43QA2s13 okostévével minden másról megfeledkezhetsz, és arra koncentrálhatsz, ami a képernyőn történik.

A Thomson 43QA2S13 televízió vékony keretekkel büszkélkedhet

A karcsú, keret nélküli kialakításnak köszönhetően a Thomson 43QA2S13 televízión teljes mértékben arra koncentrálhatsz, ami a képernyőn történik. A beépített hármas tuner lehetővé teszi a vételt műholdas antennán, földi antennán vagy kábelen keresztül. Így az összes elérhető csatornát foghatod a Thomson okostévéden további hardver nélkül.

Okostévé a legnépszerűbb rendszerrel

A Thomson 43QA2S13 teljes mértékben kihasználja az Android TV operációs rendszer előnyeit, hogy még kényelmesebbé tegye a tévézés élményét. Ezáltal több mint 400 000 filmhez és tévéműsorhoz férhetsz hozzá a különböző streaming szolgáltatásokból, valamint intelligens hangvezérléshez a Google Assistant segítségével.

Az okostévé Google Assistant támogatást kínál

Tegyél fel kérdéseket a Thomson okostévének, és mondd meg neki, mit tegyen. A Thomson 43QA2S13 lesz a személyes asszisztensed, aki készen áll arra, hogy számos műveletben segítséget nyújtson számodra. Minél többet használod, annál többet tanul és segít neked. Keress bármilyen tartalmat. Kérd meg, hogy állítsa be a televízió hangerejét, vagy vezéreld az otthonodban lévő intelligens eszközöket.

Háttérvilágítású távirányító

A Thomson okostévéhez ergonomikus, sima háttérvilágítású távirányító tartozik. Ez lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok mellett is mindent láss. A háttérvilágítással ellátott gombok izgalmas funkciót jelentenek, mivel könnyebbé teszik a navigációt félhomályban. A Thomson 43QA2S13 televízióban értékelni fogod a kedvenc alkalmazásaid gyors elérésére szolgáló külön gombot és a hangvezérlést is.

A Thomson 43QA2S13 megkönnyíti a Chromecaston keresztüli streaminget

Az intelligens QLED TV beépített Chromecast funkcióval rendelkezik a kompatibilis okoseszközökről történő bármilyen tartalom egyszerű streameléséhez. Így a Thomson 43QA2S13 nagyképernyőjén élvezheted a nyaralásról készült fényképeket, videókat és egyebeket.

A Thomson 43QA2S13 televízió legfontosabb jellemzői

  • 43 hüvelykes okostévé 4K UHD felbontással
  • Élénk és valósághű színek a QLED technológiának köszönhetően; minden szabványos nagyfelbontású HDR10 és Dolby Vision formátum támogatása
  • Minden szabványos nagyfelbontású HDR10 és Dolby Vision formátum támogatása
  • Az Android TV platform több mint 400 000 filmhez és tévéműsorhoz biztosít hozzáférést a különböző streaming szolgáltatásokból
  • Hangvezérlés támogatása a Google Assistant segítségével
  • A Thomson 43QA2S13 beépített Chromecasttal rendelkezik a kompatibilis okoseszközökről történő streaming tartalmak közvetítéséhez
  • Nagyszerű hangzás a Dolby Atmos technológiával
  • A háttérvilágítású távirányító megkönnyíti a televízió vezérlését félhomályban is
  • A tévé karcsú és rendkívül vékony keretekkel rendelkezik
  • a hármas tuner lehetővé teszi a vételt további hardver nélkül műholdon (DVB-S2), földfelszíni (DVB-T2) vagy kábelen (DVB-C) keresztül
  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül
  • VESA 200 × 200

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, Skylink Live TV, Amazon Prime Video, Spotify, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Vodafone TV
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, D-SUB (VGA), S-Video, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 95,7 cm
Magasság 59,2 cm
Mélység 17,2 cm
Magasság talp nélkül 55,6 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 95,7 cm
Tömeg 6,3 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  QWK680x79
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43QA2S13

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20