Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

THOMSON televíziók

Thomson TV-k

Thomson televíziók – okos multimedia központ

SAz 1893-ban Franciaországban alapított Thomson több mint 130 éves gazdag örökséggel rendelkezik. A márka kulcsszerepet játszott a világ egyik legjelentősebb technológiai forradalmában. Küldetése, hogy élvonalbeli technológiát fejlesszen ki, és azt mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé tegye. Ennek során a Thomson olyan hasznos innovációkra összpontosít, amelyek az ügyfeleket helyezik előtérbe.

4K UHD Thomson TV

Tapasztald meg a 4 UHD Thomson TV-t

A 3840 x 2160 képpont felbontású Thomson 4K UHD TV-k a Full HD felbontásnál akár 4x jobb, valósághű képminőséget kínálnak. Ennek eredményeképpen szó szerint igazi moziélményt nyújtanak. Akár kedvenc filmedet vagy sportmérkőzést nézel, az éles, részletgazdag képnek köszönhetően még közelebb érezheted magadhoz az akciót.

TThomson TV-k háttérvilágítással és hangvezérléssel ellátott távirányítóval rendelkeznek

Akkor is kézben tarthatod az irányítást, amikor sötétben, tompított fények mellett pihensz. A távirányítókon mindig tájékozódni tudsz majd, mert háttérvilágítással ellátott gombokkal rendelkeznek. De a maximális kényelem érdekében a Thomson TV-t a Google Assistant segítségével is vezérelheted, mindössze a hangoddal. Élvezd a zökkenőmentes interakciót az okosotthonoddal, és élvezd a zenelejátszást, a filmkeresést vagy az alkalmazások megnyitását, mindezt kényelmesen hangutasításokkal.

Thomson TV hangvezérléssel
Thomson android TV

Thomson android TV és a végtelen szórakozás

A Thomson Android TV-vel még többet hozhatsz ki a televízióból. Válogass több mint 400 000 film és műsor közül a streamingszolgáltatások között. Irányíthatod a tévét a Google segítségével, megtekintési ajánlásokat kaphatsz, tompíthatod a fényeket - egyszóval a legtöbbet tapasztalhatod meg pusztán a hangoddal. Ráadásul a beépített Chromecast segítségével fényképeket, videókat és zenéket küldhetsz okoseszközeidről közvetlenül a tévédre.

Paraméterek módosítása
32 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10