Oldal frissítése

43" STRONG SRT43UD6593

5 1 értékelés
114 990 Ft

43" STRONG SRT43UD6593

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ezen STRONG TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Cloud gaming és 9,5 s-es válaszidő garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 10W-os hangszóró felel. Eme STRONG Smart TV a korszerű Android operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 43
Televízió 43

43" STRONG SRT43UD6593 TV lényegesebb paraméterei

  • A csodálatos STRONG TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A TV 9,5 s válaszidővel büszkélkedhet
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 10W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme STRONG Smart TV a fejlett Android operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Audio gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer, Facebook Watch és Vodafone TV

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a lenyűgöző STRONG TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást. A helyi fényerő funkció gondoskodik a háttérvilágítás szabályozásáról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely biztosítja a kép tisztaságát.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét.

Televízió 43
Televízió 43

Válj top játékossá ezzel a nagyszerű STRONG TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. Az izgalmas Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ezen STRONG TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ezen Android smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern STRONG TV összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű STRONG LCD LED tévé biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához.

Színmélység:

10

Méretek:

61,3 × 96,3 × 22,6 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

56,1 × 8,2 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

7,1 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

100-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Válaszidő 9,5 s

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás 100-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,3 cm
Magasság 61,3 cm
Mélység 22,6 cm
Magasság talp nélkül 56,1 cm
Mélység talp nélkül 8,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 96,8 cm
Tömeg 7,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 10 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JT880m07d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRT43UD6593
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15