Oldal frissítése

STRONG TV

STRONG banner

STRONG – élen jár a digitális TV gyártók körében

A STRONG vállalatot több, mint 140 évvel ezelőtt alapították. Ma a SKYWORTH Digital csoport tagja, és a világ legnagyobb set-top box és televízió gyártói közé tartozik. A csoport jelentős innovatív erővel és műszaki ismeretekkel rendelkezik ahhoz, hogy átfogó, csúcsminőségű választékot tudjon nyújtani ügyfeleinek. Ezenkívül tulajdonosa az európai kiskereskedelmi hálózatban értékesített digitális set-top boxokat, monitorokat és hálózati alkatrészeket gyártó THOMSON márka licenceinek. A STRONG televíziók nagyon széles portfóliója érhető el nálunk, a kemping-készülékektől a nagy képátlón keresztül a legújabb Android operációs rendszerrel felszerelt készülékekig.

STRONG Android TV televíziók

STRONG Android TV

Az okos televíziók kategóriájában a STRONG márka a népszerű Android operációs rendszerre támaszkodik, amely magas szintű felhasználói kényelmet, könnyű mobiltelefon-kommunikációt és nem utolsósorban kimeríthetetlen számú alkalmazást kínál a felhasználóknak. Ezek a televíziók a 32 hüvelykes HD Ready felbontástól a legmodernebb 55 hüvelykes Ultra Ultra HD modellekig érhetőek el. Az összes STRONG Android TV két távirányítóval ellátott, támogatják a legnagyobb Skylink műholdas szolgáltató automatikus csatornahangolását és a HDR-t.

STRONG televíziók elérhető áron

Ha nem smart televíziót keresel, akkor a STRONG számos érdekes televíziót kínálhat a számodra. Alacsony áruk ellenére a készülékekben kiváló minőségű, nagy kontrasztot biztosító panelt használtak fel. Valamennyi modell három tunerrel rendelkezik a televíziójel vételéhez - antennán, műholdon vagy kábelen keresztül, valamint különféle multimédia-lejátszási lehetőség is biztosított USB flash meghajtóról. A 24 hüvelykes képátlós modellek között egy olyan készülék is rendelkezésre áll, amely 12 V-tal üzemeltethető, így például lakókocsiban, autóban vagy hajón is használhatod.

STRONG televíziók elérhető áron
SMART STRONG TV

STRONG TV – okos szórakozás televízión

SMART TV STRONG - olyan nagy teljesítményű multimédia központok, amelyek végtelen mennyiségű szórakozást kínálnak. Minden STRONG smart TV gazdag alkalmazás-választékot kínál, beleértve a népszerű Netflix, HBO GO, YouTube, Spotify, KODI és még sok más streaming szolgáltatást is. Az Android operációs rendszernek köszönhetően a szoftverkínálatot is személyre szabhatod. Egyes STRONG televíziók még nagyobb örömet szereznek majd a beépített Google Chromecast szolgáltatással és a Google Assistant segítségével történő hangalapú vezérléssel.

Paraméterek módosítása
30 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20