Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

43" Hisense 43A7100F

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Hisense 43A7100F


A Hisense 43” A7100F UHD Smart TV a Hisense 4K Ultra HD TV-k alap termékvonala. Keret nélküli formatervezés, a kiváló HDR 10 +/HLG kép és a DTS Studio Sound™ vár rád. A Smart TV-t a finomhangolt VIDAA operációs rendszeren keresztül irányíthatod, amely gyorsaságával lep meg. Mindezt akár7méretben,szobádtérbelilehetőségeinek megfelelően.


HDR 10+/HLG

A Hisense A7100F okos televízió PlayStation, XBOX vagy USB flash csatlakoztatásával 4K Blu-ray lemezek HDR tartalmát játszhatja le. Lehetővé teszi egyes VOD-szolgáltatók streamingelését is. Világosabb és pontosabb képet nyújt az árnyékokkal borított területeken, de ermészetesen részletesebb fényerő ésélénkebbszínekisrendelkezésreállnak,amelyeketminden egyes jelenethez külön beállíthatsz.



Hisense A7100F televízió Ultra Dimming funkcióval

A Hisense Ultra Dimming mind a teljes kép vizuális kontrasztját, mind az egyes részleteket javítja a képernyő kiterjesztett kontrasztgörbéinek köszönhetően. Mindez segít a kontraszt javításában az egyes részletek és az egész kép tekintetében is.



Gamer mód

Növeld nyerési esélyeid az UHD Smart TV Hisense A7100F segítségével! A reakciók közötti jelentősen rövidebb késésnek köszönhetően nagyobb eséllyel időzítheted a mozgást, ha agresszíven játékos vagy. Biztosan értékelni fogod ha versenyzős, akció- vagy sportjátékokat részesíted előnyben. A válaszidő a Hisense televízión csupán 16 ms.



DTS Studio Sound™

A DTS Studio Sound™ a Hisense TV-k beépített hangszóróin keresztül térhatású hangélményt nyújt, amely teljesen magával ragad. A 3D-s hangzás biztosan lenyűgöz, amely a 3D-s videotartalomnak felel meg. Mindez az utókezelési és pszichoakusztikus technikák megvalósításának köszönhető, biztosítva a kellőbasszust,apárbeszédekrehelyezveahangsúlyt,valamint a tartalom következetes és kiegyensúlyozott hangerejét.



VIDAA operációs rendszer a Hisense televíziókhoz

A VIDAA operációs rendszernek köszönhetően a Hisense okostévék vezérlése rendkívül gyors, könnyen adaptálható és ami a legfontosabb, biztonságos. A VIDAA operációs rendszer optimalizálhatja a kép- és hangminőséget azáltal, hogy ügyes algoritmusok segítségével automatikusan felismeri a jeleneteket.Ezértazalkalmazások,TV-csatornákésHDMI-eszközökösszes tartalma könnyen felismerhető és szerkeszthető a felhő-adatbázisban. Mindez pedig a legjobb tévénézési élményt teszi lehetővé.



Remote NOW alkalmazás

A Smart TV Hisense A7100 készüléket nagyon egyszerűen irányíthatod telefonon keresztül, amely helyettesíti a távirányítót. Csak töltsd le a Remote NOW alkalmazást a Google Playről vagy az Apple App Store-ból, majd a telefonon megjelenő tartalmat közvetlenül a TV képernyőjén jelenítheted meg, kényelmesen beírhatodaszöveget,vagyatelefontegérként is használhatod a képek megtekintéséhez.


Bluetooth

A kívánt hangélmény eléréséhez egyszerűen csatlakoztasd tévéd a fejhallgatóhoz vagy a hangszórókhoz Bluetooth-on keresztül.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Maximális fényerő 220 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,1 cm
Magasság 61,3 cm
Mélység 19,6 cm
Magasság talp nélkül 56 cm
Mélység talp nélkül 8,3 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 77,5 cm
Tömeg 6,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020g3b
Termékszám:  43A7100F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10