Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

WHIRLPOOL

Whirlpool - hűtőszekrények és további készülékek

Whirlpool – hagyd, hogy a 6. érzék magával ragadjon

A folteltávolítástól kezdve kedvenc kekszed sütéséig - a Whirlpool készülékek nagyszerű segítséget nyújtanak a mindennapokban. A szabadalmaztatott 6. érzék technológia a szövetségeseddé válik a mindennapi tevékenységek során, biztosítva ezáltal otthonod számára a szükséges gondoskodást és figyelmet. Legyen szükséged akár egy minden szennyest megtisztító mosógépre, akár egy olyan sütőre, amelyben egy sütemény sem ég meg, vagy akár egy egyedülálló teljesítményű tisztítófejekkel felszerelt mosogatógépre. Nézz körül a készülékek széles választékában, és találd meg a Te és a családod számára legmegfelelőbb darabot! A Whirlpool gondol rád és segít, hogy minimális ráfordítás mellett is a legjobb eredményeket érhesd el.


Whirlpool sütő és főzőlap

Főzz a Whirlpoollal – a sütő vagy a főzőlap megkönnyítik a dolgod

A kiváló minőségű konyhai készülékekkel semmi sem jelent többé kihívást. A Whirlpool klasszikus és mikrohullámú sütői az intelligens funkciók és előre beállított programok révén egyszerű és egészséges ételkészítést garantálnak. A segítőtársak körét bővítő Whirlpool főzőlap anyaga és modern technológiája tökéletes eredményt nyújt. A tiszta levegőről és a főzéshez szükséges világításról a páraelszívó gondoskodik.

Whirlpool szárítógép

Whirlpool mosógépek és ruhaszárítók – a frissesség új szintje

Ne foglalkozz vele, hogy otthon leszel-e mosás vagy ruhaszárítás után, vagy sem. A Whirlpool mosógépek és szárítók hosszú órákon keresztül frissen tartják a ruháidat a FreshCare+ funkciónak köszönhetően, amely a kíméletes dobmozgást, valamint a lég- és gőzkeringetést foglalja magában. Neked csupán annyi a dolgod, hogy válassz a felső és alsó töltés közül. A mosó-szárítógép szintén jó választás, hiszen időt és helyet spórolhatsz vele. Könnyítsd meg a dolgod a 3Dry technológiával, amely a speciális légáramlás révén sokkal hatékonyabb szárítást garantál.

A Whirlpool mosogatógép még a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik

A PowerClean Pro technológiával ellátott Whirlpool mosogatógép a 18 magasnyomású tisztítófejnek köszönhetően még az erősen szennyezett edényekkel is könnyedén elbánik. Rugalmas elrendezéssel és csendes működéssel büszkélkedhet, hogy tisztítási folyamat állapotáról a padlóra vetített fénypont alapján győződhetsz meg. A gazdaságos 6. érzék technológia az edények szennyezettsége alapján állítja be a szükséges vízfelhasználást. A PowerDry technológiával rendelkező Whirlpool mosogatógép még a szárítási ciklus vége előtt kinyitja az ajtót, így az edények tökéletesen száradnak meg.

Whirlpool mosogatógép
Paraméterek módosítása
265 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10